Un ghid in cinci pasi practic si plin de umor despre cum sa scapam noi si companiile noastre de piedicile birocratiei In timpul pandemiei de COVID-19 serviciile de securitate din aeroporturi le-au permis pasagerilor imbarcarea cu cantitati nelimitate de dezinfectant pentru maini dar au mentinut limita de 100 de mililitri pentru toate celelalte lichide.
Speram ca cititorii sa ajute la infiintarea acestor Ministere in organizatiile din care fac parte..
Ministerul Bunului-simt ne ajuta sa chestionam statu-quoul sa gasim cauzele ineficientei sa rezistam rigiditatii si sa dam voce inovatiei interne.
Cu perspicacitate si umor apreciatul expert international in comunicare si cultura organizationala reuseste si de aceasta data sa aduca in atentia tuturor obiceiurile care ne tin pe loc.
Arianna Huffington fondator si CEO Thrive Global autoarea cartii Thrive Cartea Ministerul Bunului-simt a aparut cu sustinerea UniCredit Bank Martin Lindstrom crede ca succesul companiilor este strans legat de procedurile care pun la loc de cinste bunul-simt si empatia.
Edmondson profesor la Harvard Business School autoarea cartii The Fearless Organization Lectura esentiala pentru noi toti cei care ne simtim coplesiti de birocratie la locul de munca si care dorim sa ne imbunatatim calitatea vietii la serviciu.
Amy C.
Cartea pune la dispozitie o modalitate de a implica angajatii in refacerea unor sisteme poticnite astfel incat munca lor sa devina mai productiva iar clientii mai multumiti.
Abordarea de bun-simt a lui Martin Lindstrom este inteligenta amuzanta si absolut practica.
Liz Wiseman autoarea cartii Multipliers and Rookie Smarts bestseller New York Times Sa razi in hohote cand citesti o carte de management nu este o experienta pe care o traiesti in fiecare zi dar cand am citit Ministerul Bunului-simt mi s-a intamplat de zeci de ori.
Este un mod extraordinar de a-ti reaminti ca e de bun-simt ca afacerea ta sa aiba o fata umana.
Daca vrei sa mergi pe drumul drept catre loialitatea clientului si succes financiar citeste aceasta carte.
Cu inteligenta si umor Lindstrom sustine ca lipsa de empatie si acceptarea oarba a politicilor tehnologiei regulilor si regulamentelor in companiile noastre ne fac sa judecam gresit sa distrugem experienta si satisfactia consumatorului si sa deterioram cultura organizationala.
Lectura obligatorie pentru managerii din ziua de azi dar si pentru angajati Ministerul Bunului-simt este amuzanta antrenanta si extrem de practica.
Martin Lindstrom vine cu multe exemple din viata reala in care bunul-simt corporativ a fost abandonat si ne ofera planul sau ingenios de a reda logica si decenta acelor companii si persoane care au cea mai mare nevoie de ele.
Si ajung inevitabil sa plateasca pretul pentru asta.
Ce s-a intamplat cu bunul-simt Cum il putem recupera Din cate se pare companiile au ajuns sa fie atat de prinse in mrejele propriilor probleme generate intern si atat de asaltate de mormanele de birocratie incat si-au pierdut din vedere obiectivul esential.
Dar mai intai trebuie sa asculti o interminabila prezentare in Power Point pe care toata lumea pretinde ca a citit-o dar pe care n-a citit-o nimeni de fapt si care putea fi rezumata intr-o pagina.
Esti la cea de-a opta intalnire online pe ziua de azi fereastra Zoom se tot blocheaza si daca mai auzi o data Nu stai nu incepe tu o sa faci o criza de nervi.
Ai nevoie de o drujba ca sa-ti scoti din ambalaj noua pereche de casti.
Un ghid in cinci pasi practic si plin de umor despre cum sa scapam noi si companiile noastre de piedicile birocratiei In timpul pandemiei de COVID-19 serviciile de securitate din aeroporturi le-au permis pasagerilor imbarcarea cu cantitati nelimitate de dezinfectant pentru maini dar au mentinut limita de 100 de mililitri pentru toate celelalte lichide