Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step - Kirsten K Shockey

Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step - Kirsten K Shockey

Detalii Miso, Tempeh, Natto and Other

libris.ro
Vânzător
libris.ro
Pret
148.55 Lei 185.69 Lei
Categorie (vânzător)
Cooking
Marca
Kirsten K. Shockey

Produs actualizat în urmă cu 4 zile
Descriere YEO:

Miso, Tempeh, Natto and Other - Disponibil la libris.ro

Pe YEO găsești Miso, Tempeh, Natto and Other de la Kirsten K. Shockey, în categoria Cooking.

Indiferent de nevoile tale, Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step - Kirsten K Shockey din categoria Cooking îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 148.55 Lei

Caracteristicile produsului Miso, Tempeh, Natto and Other

  • Brand: Kirsten K. Shockey
  • Categoria: Cooking
  • Magazin: libris.ro
  • Ultima actualizare: 15-12-2024 01:42:32

Comandă Miso, Tempeh, Natto and Other Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Miso, Tempeh, Natto and Other de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey explore a whole new realm of probiotic superfoods with Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments. This in-depth handbook offers accessible, step-by-step techniques for fermenting beans and grains in the home kitchen. With 50 recipes, they expand beyond the basic components of these traditionally Japanese protein-rich ferments to include not only soybeans and wheat, but also chickpeas, black-eyed peas, lentils, barley, sorghum, millet, quinoa, and oats. Their ferments feature creative combinations such as ancient grains tempeh, hazelnut cocoa nibs tempeh, millet koji, sea island red pea miso, and heirloom cranberry bean miso. Once the ferments are mastered, there are 50 additional recipes for using them in recipes such as miso flank steak, natto polenta, and Thai marinated tempeh. For enthusiasts enthralled by the flavor possibilities and the health benefits of fermenting, this book opens up a new world of possibilities.

Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step - Kirsten K Shockey - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Kirsten K. Shockey