Ingrediente: fibre alimentare (celuloza), praf de ou, coaja de psyllium, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, GDL (glucono-delta-lactona), agent de ingrosare: faina de konjac, guma xantan, pulbere arome Bourbon vanilie, vanilina (1 % ) coloranti: beta-caroten.
RECOMANDAT in dieta lowcarb, dieta ketogenica, dieta diabeticaMod de preparare: pentru 12 bucati de BRIOSE sau blat pentru tort cu dimensiunea de 20x33cmеб 1 punga de praf de BRIOSE (150 g)еб 370 ml apa sau lapte/ lapte vegetalеб 20 ml ulei (de preferat de cocos)еб 130-150 g indulcitorAdaugati la praful de briose, indulcitorul, uleiul si laptele, si amestecati bine.
Timpul de coacere depinde si de tipul de cuptor (electric/ traditional)Tabel nutritional 100 gValoare energetica 285.2 Kcal/ 1140,8kJProteine 13,65 gGrasimi 9.77gdin care saturate 0.11gCarbohidrati 0 gdin care zaharuri 0gFibre 61,2g gSodiu 0 gProdus in UE.
Compozitia se toarna in forme de BRIOSE sau in tava de copt.
Timp de coacere: 25min la 180C (in cuptor preincalzit) sau dupa ce trece testul cu scobitoarea.
Ingrediente: fibre alimentare (celuloza), praf de ou, coaja de psyllium, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, GDL (glucono-delta-lactona), agent de ingrosare: faina de konjac, guma xantan, pulbere arome Bourbon vanilie, vanilina (1 % ) coloranti: beta-caroten.
RECOMANDAT in dieta lowcarb, dieta ketogenica, dieta diabeticaMod de preparare: pentru 12 bucati de BRIOSE sau blat pentru tort cu dimensiunea de 20x33cmеб 1 punga de praf de BRIOSE (150 g)еб 370 ml apa sau lapte/ lapte vegetalеб 20 ml ulei (de preferat de cocos)еб 130-150 g indulcitorAdaugati la praful de briose, indulcitorul, uleiul si laptele, si amestecati bine