Cumpara de la verlin.ro

Mix de faina bio pentru paine cu crusta fara gluten, 500g, biovegan - BIOVEGAN


Mix de faina bio pentru paine cu crusta fara gluten, 500g, biovegan
20.9 Lei

Disponibil

(20-11-2024)
Cumpara de la verlin.ro

Produs vandut de verlin.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara mix de faina biovegan de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru mix de faina biovegan

Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta fara gluten iti poti evoca acasa cu usurinta propria paine delicioasa cu o crusta minunat de crocanta in mod natural vegan fara drojdie si fara glutenIubitorii de paine cu maia in special o prepara usor cu maia de ovaz in amestecul pentru copt.
Ingrediente: faina de ovaz integral* (fara gluten), faina* de orez integrala, amidon de porumb*, faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina de hrisca integrala *, maia de ovaz * (fara gluten), proteine de in*, amidon de cartofi*, sare, tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant tartrat de potasiu agent de ridicare carbonat acid de sodiu condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*) *provin din cultura organica controlata Valori nutritionale/100g: Energie: 912kj / 216kcal Grasimi: 1.9g din care saturate 0.3g Glucide: 43g Zaharuri: 0.8g Fibre: 3.6g Proteine: 4.9g Sare: 1.4g.
Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.
Pudrati-va painea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o in cuptorul preincalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.5.
Nu mai framanta aluatul altfel nu va deveni aerisit Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
SFAT: taiati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu in forma de cruce).4.
Acum fara a framanta rasturnam cu grija aluatul din vas (foloseste spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt.
Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.3.
Nu framantati aluatul prea mult timp2. 1 pana la 2 minute).
Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max.
Preincalziti cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor.
Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.
Urmati etapele:1.
In plus faina pentru paine cu crusta fara gluten este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate.
Acest amestec de paine contine 500 g si face aproximativ 820 g paine crusta.
Mod de preparare:Mai ai nevoie pentru painea cu crusta 450 ml apa 3 linguri (30 ml) otet (de exemplu otet bio de mere) mixer manual cu carlig pentru aluat racleta pentru aluat Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea painii asa ca ramane proaspata mai mult timp.
O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru fenicul anason si chimen evoca un gust cu totul special.
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta fara gluten iti poti evoca acasa cu usurinta propria paine delicioasa cu o crusta minunat de crocanta in mod natural vegan fara drojdie si fara glutenIubitorii de paine cu maia in special o prepara usor cu maia de ovaz in amestecul pentru copt


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse