Mix de faina pentru aluat de pizza, eco-bio, fara gluten, 350 g, Spielberger Mixul de faina pentru aluat de pizza, fara gluten, va ajuta ca aluatul de pizza sa fie la fel de delicios ca la restaurantul tău italian preferat.
Mix de faina pentru aluat de pizza, eco-bio, fara gluten, 350 g, Spielberger Alege acum Mix de faina pentru aluat de pizza, eco-bio, fara gluten, 350 g, Spielberger si bucura-te de beneficii!.
Așezați tava în raftul de jos al cuptorului și coaceți pizza timp de 15-20 de minute. Întindeți uniform aluatul finit cu o lingura pe o tavă de copt unsă și acoperiți după dorință.
Frământați amestecul de copt într-un castron cu apă și ulei timp de câteva minute cu un mixer manual (cârlig pentru aluat) până obțineți un aluat neted, moale. *provin din agricultură ecologică Mod de preparare Mix de faina pentru aluat de pizza, eco-bio, fara gluten, Spielberger: Mai aveti nevoie de: 290 ml apă, 3 linguri ulei de gătit
Timp de preparare: 5 minute
Timp de coacere: aproximativ 20 minute
Pregătire pentru 1 tavă de copt (35x30 cm) sau 2 tavi rotunde cu diametrul de 28cm Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 250 °C (căldură sus/jos).
Ingrediente Mix de faina pentru aluat de pizza, eco-bio, fara gluten, Spielberger: făină de orez integral*, amidon de porumb*, făină de mei*, praf de copt* (acidificant: tartrat de monopotasiu, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, amidon de porumb*), sare de mare, condimente fulgi de drojdie* (drojdie de melasă*, făină de orez*, sare de mare), făină din sâmburi de roșcove*, tărâțe de psyllium* măcinate, *gumă de guar.
Eviți deșeurile de ambalaje: fără cutii pliabile, deci, în medie, mai puțin de jumătate din deșeurile de ambalaje în comparație cu amestecurile de copt cu cutii pliabile. Și cel mai bine: cu amestecurile noastre pentru copt eviți risipa și ajuți natura, pentru că eviți plasticul: fără pungă interioară de plastic, cu ambalaj din hârtie 100%.
Mix de faina pentru aluat de pizza, eco-bio, fara gluten, 350 g, Spielberger Mixul de faina pentru aluat de pizza, fara gluten, va ajuta ca aluatul de pizza sa fie la fel de delicios ca la restaurantul tău italian preferat