Cumpara de la verlin.ro

Mix de faina pentru covrigi, 580g, spielberger - Spielberger


Mix de faina pentru covrigi, 580g, spielberger
11.56 Lei

Disponibil

(28-05-2024)
Cumpara de la verlin.ro

Produs vandut de verlin.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara mix de faina spielberger de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru mix de faina spielberger

EXPIRA LA DATA DE: 06.05.23Rotund si gustos.
Ingrediente: faina de grau tip 550**, zahar brut din trestie**, sare de mare ingrediente pentru topping susan** **din productie biodinamica, *din productie ecologica controlata   Valori nutritionale/100g: Energie: 1602kj / 380kcal Grasimi: 7.9g din care saturate 1.2g Glucide: 63.1g Zaharuri: 3.3g Proteine: 11.6g Sare: 1.4g Contine alergeni: grau, susan.
Se tavalesc covrigi inca umeziti in semintele din pachetul pentru topping si coaceti lterior covrigii timp de 20 de minute in cuptorul preincalzit.
Indepartati covrigii cu o lingura mare pentru spuma si lasat-i la scurs pentru scurt timp pe un gratar.
Se lasa in repaus aproximativ 30 de secunde se intorc si se mai lasa in repaus alte 30 de secunde.
Se pun simultan la fiert cate 2-3 covrigi in cratita.
Se adauga mierea.
Aduceti la punctul de fierbere o cratita mare cu aproximativ 2 litri de apa.
Se unge tava de copt sau se tapeteaza cu hartie de copt.
Preincalziti cuptorul la 220°C caldura superioara/inferioara (200 °C cuptor cu ventilatie).
Acestia mai raman acoperiti la dospit inca 30 de minute..
Asezati covrigeii pe o plansa de lemn tapetata in prealabil cu faina sau pe hartie de copt.
Gaura astfel obtinuta trebuie sa fie de aproximativ 4 cm.
Aluatul se imparte in 6 – bucati simetrice se formeaza cu mana bile pentru a putea forma ulterior covrigii: cu ajutorul unei cozi de lingura sau chiar cu degetul tapetat cu faina se aplica in mijloc un orificiu care se largeste ulterior prin miscari circulare pentru a obtine covrigul.
Se presara faina pe bancul de lucru.
Se lasa la dospit cel putin 1 ora in castronul acoperit cu un servet de bucatarie la loc uscat si calduros pana cand aluatul isi dubleaza aproximativ volumul.
Amestecul rezultat se framanta impreuna cu 280 ml apa pana ce aluatul se va desprinde cu usurinta de pe castron.
Mod de preparare:Amestecati drojdia uscata cu mixul pentru copt.
Eviti deseurile de ambalaje: fara cutii pliabile deci in medie mai putin de jumatate din deseurile de ambalaje in comparatie cu amestecurile de copt cu cutii pliabile.
Cu amestecurile noastre pentru copt eviti risipa si ajuti natura pentru ca eviti plasticul: fara punga interioara de plastic cu ambalaj din hartie 100%.
pentru inceput amestecul nostru de copt vine cu un pachet de seminte de susan.
Suplimentat cu seminte branza sau condimente si umplut cu dulce sau sarat fiecare poate coace si savura covrigi dupa propriul gust.
Nu exista limite pentru creativitate cand vine vorba de toppinguri.
Covrigul simplu se coace rapid si cu putina practica forma rotunda va reuseste perfect.
Covrigii stau la baza multor preparate creative.
EXPIRA LA DATA DE: 06.05.23Rotund si gustos


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse