prajitura cu branza bio este reinterpretata pe baza unei retete scotiene vechi cu fulgi de ovaz bio in loc de aluat.
Indulcire: Zahar crud de trestie Origine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tariProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Bio-Siegel Bio-Logo UEAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UEOrganismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana ureche fara gluten a DZG Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral, amidon de porumb, scortisoara* *provin din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1617kj / 382kcal Grasimi: 3.1g din care saturate 0.5g Glucide: 80g Zaharuri: 46g Fibre: 4.6g Proteine: 6.2g Sare:.
Alte note: fara OMG fara aroma fara coloranti sintetici fara conservare sintetica fara zahar alb pur vegetal.
Analiza reziduurilor aditivilor individuali.
Generalfara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic fara utilizarea conservantilor si a aditivilor.
Ovazul bio fara gluten nu este un soi special ci ovazul care este pastrat fara contaminare cu materii prime care contin gluten.
pentru tortul de branza organic folosim ovaz care este cultivat in conditii fara gluten.
Alternativ tortul bio (prajitura) poate fi preparata si vegan cu iaurt de soia si margarina.
pentru cheesecake-ul bio pe langa amestec sunt necesare doar quark oua unt si suc de lamaie.
Garantam calitatea controlata fara gluten prin analize extinse in laboratorul nostru de fabrica.
In acest mix de faina pentru prajitura cu branza fara gluten nu numai fulgii de ovaz ci si toate celelalte ingrediente nu contin gluten.
Fulgii de ovaz au de asemenea avantajul ca sunt certificati fara gluten.
Amestecarea fulgii de ovaz bio fara gluten cu unt este mult mai rapida decat framantarea unui aluat clasic.
prajitura cu branza bio este reinterpretata pe baza unei retete scotiene vechi cu fulgi de ovaz bio in loc de aluat