Cumpara de la verlin.ro

Mix de faina pentru prajitura cu branza fara gluten, 485g, bauckhof - BAUCK HOF


Mix de faina pentru prajitura cu branza fara gluten, 485g, bauckhof
23.46 Lei

Disponibil

(03-10-2024)
Cumpara de la verlin.ro

Produs vandut de verlin.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara mix de faina bauck hof de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru mix de faina bauck hof

prajitura cu branza bio este reinterpretata pe baza unei retete scotiene vechi cu fulgi de ovaz bio in loc de aluat.
Analiza reziduurilor aditivilor individuali.
Alte note: fara OMG fara aroma fara coloranti sintetici fara conservare sintetica fara zahar alb pur vegetal.
Indulcire: Zahar crud de trestieOrigine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tariProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Bio-Siegel Bio-Logo UEAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UEOrganismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana ureche fara gluten a DZGIngrediente: fulgi de ovaz* integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral, amidon de porumb, scortisoara* *provin din agricultura ecologicaValori nutritionale/100g: Energie: 1617kj / 382kcalGrasimi: 3.1g din care saturate 0.5gGlucide: 80gZaharuri: 46gFibre: 4.6gProteine: 6.2gSare:.
Ovazul bio fara gluten nu este un soi special ci ovazul care este pastrat fara contaminare cu materii prime care contin gluten.
Generalfara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic fara utilizarea conservantilor si a aditivilor.
Alternativ tortul bio (prajitura) poate fi preparata si vegan cu iaurt de soia si margarina.
pentru tortul de branza organic folosim ovaz care este cultivat in conditii fara gluten.
Garantam calitatea controlata fara gluten prin analize extinse in laboratorul nostru de fabrica.
pentru cheesecake-ul bio pe langa amestec sunt necesare doar quark oua unt si suc de lamaie.
In acest mix de faina pentru prajitura cu branza fara gluten nu numai fulgii de ovaz ci si toate celelalte ingrediente nu contin gluten.
Fulgii de ovaz au de asemenea avantajul ca sunt certificati fara gluten.
Amestecarea fulgii de ovaz bio fara gluten cu unt este mult mai rapida decat framantarea unui aluat clasic.
prajitura cu branza bio este reinterpretata pe baza unei retete scotiene vechi cu fulgi de ovaz bio in loc de aluat


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse