-fara gluten, vegan, bio, cu drojdie adaugata pentru un aluat pufos-Mix din fainuri fara gluten, cu agent de crestere inclus (drojdie uscata), ideal pentru a prepara paine, pizza si deserturi.
Ingrediente: amidon din GRAU fara gluten*, faina de orez alb*, faina de orez brun*, amidon de orez*, fibre de mere*, drojdie**din agricultura ecologicaMod de preparare pentru 250g faina: Aluat sarat (paine sau pizza): sare 10g, Zahar 10g, apa calduta 750 - 800ml.
Verificati gatirea cu o scobitoare in mijlocul preparatului, scoateti de la cuptor cand e copt.
Valori nutritionale/100g:Energie: 1503 kj / 354 kcalGrasimi: 1.4g din care saturate 0.4gCarbohidrati: 79.4g din care zaharuri 0.6gFibre: 3.1gProteine: 4.4gSaruri: 0.1gFabricat in ItaliaProdus certificat ecologic250g.
Coaceti pentru 30 - 35 de minute.
Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C.
Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse.
Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul.
Framantati timp de 5 minute.
Se toarna amestecul intr-un bol.
Coaceti pentru 30 - 35 de minute.
Aluat dulce (prajituri sau briose): Zahar pudra 500g, Ulei de floarea soarelui 200ml, Apa calduta 750 - 800ml.
Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C.
Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse.
Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul.
Framantati timp de 5 minute.
Se toarna amestecul intr-un bol. -fara gluten, vegan, bio, cu drojdie adaugata pentru un aluat pufos-Mix din fainuri fara gluten, cu agent de crestere inclus (drojdie uscata), ideal pentru a prepara paine, pizza si deserturi.
Ingrediente: amidon din GRAU fara gluten*, faina de orez alb*, faina de orez brun*, amidon de orez*, fibre de mere*, drojdie**din agricultura ecologicaMod de preparare pentru 250g faina: Aluat sarat (paine sau pizza): sare 10g, Zahar 10g, apa calduta 750 - 800ml