Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, fara drojdie, bio, 250g Pasta Natura

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, fara drojdie, bio, 250g Pasta Natura

Detalii Mix de fainuri fara gluten

obio.ro
Vânzător
obio.ro
Pret
14.3 Lei
Categorie (vânzător)
Faina
Marca
Pasta Natura

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Mix de fainuri fara gluten - Disponibil la obio.ro

Pe YEO găsești Mix de fainuri fara gluten de la Pasta Natura, în categoria Faina.

Indiferent de nevoile tale, Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, fara drojdie, bio, 250g Pasta Natura din categoria Faina îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 14.3 Lei

Caracteristicile produsului Mix de fainuri fara gluten

  • Brand: Pasta Natura
  • Categoria: Faina
  • Magazin: obio.ro
  • Ultima actualizare: 23-11-2024 01:34:39

Comandă Mix de fainuri fara gluten Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Mix de fainuri fara gluten de la obio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, fara drojdie, bio, 250g Pasta Natura -fara gluten, vegan, bio- Mix din fainuri fara gluten, fara agent de crestere, ideal pentru a prepara paine, pizza si deserturi. Ingrediente: amidon din GRAU fara gluten*, faina de orez alb*, faina de orez brun*, amidon de orez*, fibre de mere*. *din agricultura ecologica Mod de preparare pentru 250g faina:   Aluat sarat (paine sau pizza): sare 10g, Zahar 10g, apa calduta 750 - 800ml, drojdie 1.5/2g. Se toarna amestecul intr-un bol. Framantati timp de 5 minute. Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul. Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse. Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C. Coaceti pentru 30 - 35 de minute. Aluat dulce (prajituri sau briose): zahar pudra 500g, Ulei de floarea soarelui 200ml, Apa calduta 750 - 800ml, Drojdie 1.5/2g. Se toarna amestecul intr-un bol. Framantati timp de 5 minute. Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul. Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse. Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C. Coaceti pentru 30 - 35 de minute. Verificati gatirea cu o scobitoare in mijlocul preparatului, scoateti de la cuptor cand e copt. Valori nutritionale/100g: Energie: 1495 kj / 352 kcal Grasimi: 1.3g din care saturate 0.4g Carbohidrati: 80.3g din care zaharuri 0.6g Fibre: 2.6g Proteine: 3.6g Saruri: 0.1g Fabricat in Italia Produs certificat ecologic 250g  

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, fara drojdie, bio, 250g Pasta Natura - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Pasta Natura