Mix de grau spelta si drojdie pentru paine, bio, 35g, Nat-ali Mix-ul de paine din spelta este un amestec de aluat devitalizat si drojdie.
Gramaj: 35 g Produs in Franta.
Produs certificat ecologic.
Dupa deschidere, pastrati punga inchisa ermetic intr-un loc racoros timp de maxim doua saptamani.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat.
Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule.
Instructiuni de pregatire cu electrocasnice: Consultati instructiunile producatorului.
Gatiti timp de 25 pana la 50 de minute, in functie de marime, la cuptor la aproximativ 240°C.
Se modeleaza bucatile de aluat si se lasa la crescut 4 ore.
Pregatiti bucatile de aluat si lasati-le sa se odihneasca 15 minute, acoperindu-le.
Se lasa sa se odihneasca 1 ora.
Se framanta mult timp cu mana sau 2 minute cu mixer.
Se adauga 700 ml apa la 40°C si 3 lingurite de sare.
Instructiuni de pregatire manuala: Se amesteca continutul plicului cu 1 kg de faina. *din agricultura ecologica Mod de preparare: Ingrediente de adaugat pentru aluatul de paine: 1 kg faina, 700 ml apa si 3 lingurite sare.
Ingrediente: Aluat de spelta devitalizat deshidratat*, drojdie*.
Acest preparat este potrivit pentru mana sau masina de paine.
Va permite sa faceti paine si aluat de pizza cu 1 kg de faina.
Mix de grau spelta si drojdie pentru paine, bio, 35g, Nat-ali Mix-ul de paine din spelta este un amestec de aluat devitalizat si drojdie