Descriere - Mix de faina fara drojdie pentru paine rapida cu condimente in 60 de minute.
- Se adauga doar apa.
- Cantitate pentru aproximativ 850 g de paine.
- Amestecul de coacere pentru paine rapida fara gluten, cu condimente poate fi utilizat atat in pregatirea clasica, cat si in masina de fabricare a painii.
Proprietati - Acest produs este fara gluten.
- Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie.
- Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiaca Germana.
Continut - O cutie contine 500 g Mix de faina pentru paine rapida cu condimente fara gluten, produs certificat ecologic.
- Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt 50 - 60 min.
- Dupa ce se scoate din cuptor, se asaza pe un gratar si se lasa sa se raceasca
.
- Se stropeste cu apa pe deasupra dupa care se unge aluatul cu ajutorul unei pensule cu ulei.
- Se unge un cutit cu ulei si se face o crestatura in mijlocul painii.
- Aluatul rezultat se toarna imediat intr-o tava, care in prealabil a fost unsa, cu dimensiunea de 25cmx10cm.
- Nu se lasa la dospit.
- Ingrediente: faina integrala de orez* 34%, amidon de porumb*, fulgi de orez* integrali 20%, faina de teff* integrala, maia de hrisca* (faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), faina integrala de hrisca*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, amestec de condimente* macinate 2% (coriandru*, chimen*, fenicul*), praf de copt (agent de dospire: bicarbonat de sodiu, acidifianti: monotartrat de potasiu, amidon de porumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma de xantan, * = din agricultura ecologica.
- Continut nutritiv/100g: kj: 1433 kcal: 338, grasimi: 2g, acizi grasi saturati: 0,5g, glucide: 70g, zaharuri: 1.5g, fibre: 4.8g, proteine: 6.9g, sare: 2.4g.
Consum - Mod de preparare:
- Se incalzeste cuptorul la partea de sus si cea de jos la 225 grade C.
- Se toarna amestecul din ambalaj intr-un vas, cu 500ml apa calduta si se amesteca bine.
Descriere - Mix de faina fara drojdie pentru paine rapida cu condimente in 60 de minute.
- Se adauga doar apa.
- Cantitate pentru aproximativ 850 g de paine.
- Amestecul de coacere pentru paine rapida fara gluten, cu condimente poate fi utilizat atat in pregatirea clasica, cat si in masina de fabricare a painii.
Proprietati - Acest produs este fara gluten.
- Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie.
- Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiaca Germana.
Continut - O cutie contine 500 g Mix de faina pentru paine rapida cu condimente fara gluten, produs certificat ecologic