Mix din grau spelta si drojdii pentru paine Eco-Bio 35g - Nat-ali Mix-ul de paine din spelta este un amestec de aluat devitalizat si drojdie. *din agricultura ecologica Mod de prezentare: 35g Mix din grau spelta si drojdii pentru paine Eco-Bio 35g - Nat-ali Alege acum Mix din grau spelta si drojdii pentru paine Eco-Bio 35g - Nat-ali si bucura-te de beneficii!.
Ingrediente: Aluat de spelta devitalizat deshidratat*, drojdii*.
Instructiuni de pregatire cu electrocasnice: Consultati instructiunile producatorului.
Gatiti timp de 25 pana la 50 de minute, in functie de marime, la cuptor la aproximativ 240°C.
Se modeleaza bucatile de aluat si se lasa la crescut 4 ore.
Pregatiti bucatile de aluat si lasati-le sa se odihneasca 15 minute, acoperindu-le.
Se lasa sa se odihneasca 1 ora.
Se framanta mult timp cu mana sau 2 minute cu mixer.
Se adauga 700 ml apa la 40°C si 3 lingurite de sare.
Instructiuni de pregatire manuala: Se amesteca continutul plicului cu 1 kg de faina.
Mod de utilizare: Ingrediente de adaugat pentru aluatul de paine: 1 kg faina, 700 ml apa si 3 lingurite sare.
Acest preparat este potrivit pentru mana sau masina de paine.
Produs in Franta.
Va permite sa faceti paine si aluat de pizza cu 1 kg de faina.
Mix din grau spelta si drojdii pentru paine Eco-Bio 35g - Nat-ali Mix-ul de paine din spelta este un amestec de aluat devitalizat si drojdie