*provin din agricultura ecologica ** provin din agricultura biodinamica (72%) Continut lactoza <0,1g/100g Mod de preparare: 1.
Cu lapte si ou: 75g unt, 2 oua si 75ml lapte.
Ingrediente: faina din spelta** tip 630, zahar din trestie de zahar* , bucatele de ciocolata amaruie 15% (zahar din trestie de zahar*, masa de cacao*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de floarea soarelui*), amidon de porumb*, pudra de cacao* 5%, praf de copt (agent de coacere: bicarbonat de sodiu, acidifienti: monopotasiu, amidon de porumb*),faina din spelta** prajita 1%, vanilie*, sare de mare.. 25 min. se coace la cuptor timp de cca.
Intr-o tava speciala de Muffins (briose) se aseaza foile de copt in forma de Muffins apoi se toarna din continut pana la jumatatea fiecarei forme.f. e.
Se amesteca continutul pana la omogenizare. d.
Se amesteca apa rece si margarina. c.
Se toarna continutul plicului intr-un vas. b.
Se incalzeste cuptorul la partea de sus si jos la 175*C. a.
Preparare vegana: 100g margarina fina si 100ml apa. 2. 25 min. se coace la cuptor timp de cca. f.
Intr-o tava speciala de Muffins (briose) se aseaza foile de copt in forma de Muffins apoi se toarna din continut pana la jumatatea fiecarei forme. e.
Continutul se amesteca cu un tel pana cand se obtine un continut cremos. d.
Se amesteca untul si ouale, dupa care se adauga laptele amestecandu-se continuu. c. b.
Se toarna continutul plicului intr-un vas.
Se incalzeste cuptorul la partea de jos si la cea de sus la 175*C. a. *provin din agricultura ecologica ** provin din agricultura biodinamica (72%) Continut lactoza <0,1g/100g Mod de preparare: 1.
Cu lapte si ou: 75g unt, 2 oua si 75ml lapte