Amestec de faina cu fibre de ovaz.
In aparat de copt paine: turnati ingredientele in recipient si coaceti aluatul alegand programul Paine alba (tip francez), forma mare culoare inchisa (aprox 4 ore).. 30 minute.
Coacem in cuptor fierbinte la 220C aprox.
Se aseaza pe o placa de copt presarata cu faina sau in tava, si lasam sa creasca la dublu.
Lasati-l acoperit la loc caldut pana creste dublu, dupa care prelucrati si dati forma.
In cuptor traditional: framantati bine ingredientele.
Fara zahar, cu carbohidrat scazut, contine GLUTEN!Ingrediente: faina de GRAU, GLUTEB vital, fibre de OVAZ 13.75%, sare, fibre de cartofi, stabilizator (guma guar), fibre de mere, antioxidanti (acid ascorbic).
Origine: UEValori nutritionale in 100g produs: valori energetice: 1350kJ / 318kcal; grasime: 2,3g din care acizi grasi saturati: 0,55g; carbohidrati: 43,3g din care zahar: 2,6g; proteine: 31,1g; fibre: 9,87g; sare: 2,75g Recomandare de utilizare: pentru preparare a 850 g de paine: Ingrediente: 500g amestec de faina Diabestar, 380ml apa calduta, 15g drojdie proaspata.
Amestec de faina cu fibre de ovaz