Ingrediente: faina de spelta tip 630 ** 59%, zahar brut din trestie **, amidon de porumb *, praf de copt (agent de crestere carbonat de sodiu hidrogen, acidifiant tartrat monopotasiu, amidon de porumb *), faina de malt de orz **, faina de spelta prajita ** 0,5%, sare de mare ulei de lamaie*, zahar din trestie de zahar pudra***provin din agricultura biodinamica certificata*provin din agricultura ecologica certificataPregatirea in doar 5 minute .
Nu adaugam aditivi ajutoare de productie sau potentiatori de aroma De aceea prajiturile au gustul bunelor.
Alergeni: spelta, orzValori nutritionale / 100gr: Energie: 1512kj / 356kcalGrasimi: 0,8g, din care 0,1g acizi grasi saturatiGlucide: 78g din care 30g zaharuriFibre: 2,4gProteine: 7,5gSare: 0,85g.
pentru productia amestecurile de coacere a tortului Bauckhof folosim doar ingrediente din cultivarea biodinamica si cultivarea organica controlata.
De exemplu cu topping de fructe sau cu budinca.
Tortul cu lamaie si spelta reuseste atat clasic cat si cu o mare varietate de idei inteligente.
Amestecurile de coacere a tortului Bauckhof functioneaza intotdeauna sunt usor si rapid de preparat.
Amesteca coace gata Toate tipurile de tort reusesc cu sau fara ou lapte si unt.
Ingrediente: faina de spelta tip 630 ** 59%, zahar brut din trestie **, amidon de porumb *, praf de copt (agent de crestere carbonat de sodiu hidrogen, acidifiant tartrat monopotasiu, amidon de porumb *), faina de malt de orz **, faina de spelta prajita ** 0,5%, sare de mare ulei de lamaie*, zahar din trestie de zahar pudra***provin din agricultura biodinamica certificata*provin din agricultura ecologica certificataPregatirea in doar 5 minute