Painea de moara este o paine bio cu drojdie si se poate coace bine atat in aparatul de paine cat si in cuptor.
Ingrediente: faina* integrala de ovaz* fara gluten 36%, amindon* din porumb, seminte* 8%(seminte de in*, seminte de chia* (salvia hispanica)* 2%, susan*, samburi de dovleac* zdrobiti, samburi de floarea soarelui*, mac albastru*, seminte de canepa*), fulgi integrali de ovaz* fara gluten, faina integrala de mei brun*, amidon de cartof*, aluat* din pulbere de hrisca (faina* de hrisca, faina* de quinoa, culturi starter), faina integrala de hrisca*, sare de mare, agent de crestere xantan, seminte de in* macinate *provin din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1528kj / 363kcal Grasimi: 6.7g din care saturate 1.0g Glucide: 61g Zaharuri: 0.9g Fibre: 9.0g Proteine: 9.6g Sare: 1.9g.
Pachetul contine aproximativ 850 g paine.
Deci va simtiti ca un brutar adevarat painea finita arata ca o adevarata paine de brutar.
Painea de moara este o paine bio cu drojdie si se poate coace bine atat in aparatul de paine cat si in cuptor