Descriere - paine de ovaz FARA GLUTEN pentru o preparare rapida si usoara!
- Se adauga doar apa si drojdie pentru a realiza o paine excelenta din ovaz integral.
- Aceasta paine integrala FARA GLUTEN este bogata in fibre, incredibil de usoara si de gustoasa.
Proprietati - pentru aproximativ 850 g de paine.
- Fiecare lot de produse FARA GLUTEN este analizat in laboratorul producatorului imediat dupa productie.
- Toate produsele FARA GLUTEN sunt inregistrate la Societatea Germana de Celiachie.
Continut - O punga contine 500 g mix pentru paine din ovaz integral FARA gluten, vegan, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali FARA GLUTEN 70%, faina de orez* integral 22%, maia pudra din hrisca* (faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 1508, kcal: 357, grasimi: 5.3g, acizi grasi saturati: 1.0g, glucide: 61g, zaharuri: 1.0g, fibre: 8.3g, proteine: 12g, sare: 1.9g.
Utilizare - Acest mix pentru paine de ovaz FARA GLUTEN reuseste atat in ??pregatirea clasica, cat si in masina de fabricare a painii.
- pentru masina de paine, se adauga 475 ml de apa calda, se toarna mixul pentru paine si 1 pachet de drojdie uscata.
.
Descriere - paine de ovaz FARA GLUTEN pentru o preparare rapida si usoara!
- Se adauga doar apa si drojdie pentru a realiza o paine excelenta din ovaz integral.
- Aceasta paine integrala FARA GLUTEN este bogata in fibre, incredibil de usoara si de gustoasa.
Proprietati - pentru aproximativ 850 g de paine.
- Fiecare lot de produse FARA GLUTEN este analizat in laboratorul producatorului imediat dupa productie.
- Toate produsele FARA GLUTEN sunt inregistrate la Societatea Germana de Celiachie.
Continut - O punga contine 500 g mix pentru paine din ovaz integral FARA gluten, vegan, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali FARA GLUTEN 70%, faina de orez* integral 22%, maia pudra din hrisca* (faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 1508, kcal: 357, grasimi: 5.3g, acizi grasi saturati: 1.0g, glucide: 61g, zaharuri: 1.0g, fibre: 8.3g, proteine: 12g, sare: 1.9g.
Utilizare - Acest mix pentru paine de ovaz FARA GLUTEN reuseste atat in ??pregatirea clasica, cat si in masina de fabricare a painii.
- pentru masina de paine, se adauga 475 ml de apa calda, se toarna mixul pentru paine si 1 pachet de drojdie uscata.