*provin din agricultura ecologica.
Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali fara gluten 70%, faina de orez* integral 22%, maia pudra din hrisca*(faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar.
Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si gradual intr-o dieta fara gluten.
Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include utilizarea, ca structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si ovaz fara gluten din dieta lor.
fara gluten: Ovazul acestui produs este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten.
In timpul procesului de framantare, scoateti aluatul de 2-3 ori de pe margini cu o spatula astfel incat sa se amestece omogen.
Daca este posibil, coaceti in programul rapid la nivelul "intunecat".
Pregatirea masinii de prajit (Atentie: preparare cu drojdie) apoi se adauga primii 475 ml de apa calda, se amesteca continutul si 1 pachet de drojdie uscata in recipientul de coacere.
Mixul nostru de coacere pentru paine de ovaz fara gluten reuseste atat in pregatirea clasica, cat si in masina de fabricare a painii.
pentru aproximativ 850 g de paine Ca paine integrala, painea noastra de ovaz fara gluten este bogata in fibre, precum si deosebit de usoara si suculenta.
paine de ovaz fara gluten - rapida si usoara! Se adauga doar apa si drojdie. *provin din agricultura ecologica