Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali FARA GLUTEN 70%, faina de orez* INTEGRAL 22%, maia pudra din hrisca*(faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar *provin din agricultura ecologica.
Valori nutritive: kj: 1508 kcal: 357 grasimi: 5.3g acizi grasi saturati: 1.0g glucide: 61g zaharuri: 1.0g fibre: 8.3g proteine: 12g sare: 1.9g * - doza zilnica recomandata Alergeni:ovaz.
Se recomandă ca produsele din OVAZ fără GLUTEN să fie integrate lent și gradual într-o dietă fără gluten.
Majoritatea persoanelor cu intoleranță la GLUTEN pot include utilizarea, ca structura de proteine din ovăz este diferită de cea de grâu, secară, orz și ovăz fără GLUTEN din dieta lor.
Fără gluten: Ovazul acestui produs este cultivat și procesat fără contaminare cu gluten. În timpul procesului de frământare, scoateți aluatul de 2-3 ori de pe margini cu o spatulă astfel încât să se amestece omogen.
Dacă este posibil, coaceți în programul rapid la nivelul "întunecat".
Pregătirea mașinii de prăjit (Atenție: preparare cu drojdie) apoi se adauga primii 475 ml de apă caldă, se amestecă continutul și 1 pachet de drojdie uscată în recipientul de coacere.
Mixul nostru de coacere PENTRU pâine de ovăz fără GLUTEN reușește atât în pregătirea clasică, cât și în mașina de fabricare a pâinii.
PENTRU aproximativ 850 g de pâine Ca pâine integrală, pâinea noastră de ovăz fără GLUTEN este bogată în fibre, precum și deosebit de ușoară și suculentă.
Pâine de ovăz fără GLUTEN - rapidă și ușoară! Se adaugă doar apă și drojdie.
Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali FARA GLUTEN 70%, faina de orez* INTEGRAL 22%, maia pudra din hrisca*(faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar *provin din agricultura ecologica