Mix pentru paine fara gluten cu fibre de In, 500 g, Nominal

Mix pentru paine fara gluten cu fibre de In, 500 g, Nominal

Detalii Mix pentru paine fara gluten

liki24.ro
Vânzător
liki24.ro
Pret
19.43 Lei
Categorie (vânzător)
Dietă și Nutriție
Marca
Nominal

Produs actualizat în urmă cu 2 zile
Descriere YEO:

Mix pentru paine fara gluten - Disponibil la liki24.ro

Pe YEO găsești Mix pentru paine fara gluten de la Nominal, în categoria Dietă și Nutriție.

Indiferent de nevoile tale, Mix pentru paine fara gluten cu fibre de In, 500 g, Nominal din categoria Dietă și Nutriție îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 19.43 Lei

Caracteristicile produsului Mix pentru paine fara gluten

  • Brand: Nominal
  • Categoria: Dietă și Nutriție
  • Magazin: liki24.ro
  • Ultima actualizare: 20-11-2024 01:27:04

Comandă Mix pentru paine fara gluten Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Mix pentru paine fara gluten de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Mix pentru paine fara gluten cu fibre de In, 500 g, Nominal Un mix perfect pentru atunci cand ai pofta de o paine facuta in casa dar care sa nu contina gluten

Mod de preparare:
Pentru prepararea painii mai e nevoie, pe langa mix, de ingrediente precum: apa, ulei si drojdie.
Reteta de baza: 500 g mix de faina, 500 ml de apa, 20 ml ulei, 15 g drojdie proaspata (sau 5 g drojdie uscata). Prepararea painii intr-un cuptor normal: Conform retetei, amestecati toate ingredientele deodata si framantati, pana obtineti un aluat omogen, apoi lasati-l sa se odihneasca aprox. 5 min. Puneti aluatul intr-o forma pentru paine unsa cu ulei, pe care puteti presara faina de hrisca. Umpleti forma de paine pana la aprox 3/5 din inaltimea ei. Se lasa sa creasca 45-60 min. (la o temperatura de 35°C). Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 50-60 de minute. Pentru prepararea produselor de patiserie mai mici (de ex. chifle, baghete sau ciabatta) folosim cu 20 ml de apa mai putin. Prelucram aluatul in acelasi mod. Pentru coacerea baghetelor, folosim o placa speciala ondulata pentru baghete. Timpul de coacere pentru baghete si chifle este de 40 min la 180°C si apoi la 220°C timp de 20-25 min. Prepararea painii in masina de paine: Se toarna apa calduta si ulei in vasul de copt, se adauga drojdia proaspata (sfaramata) sau cea uscata si se adauga mix-ul pentru paine. Doza recomandata de drojdie si apa se aplica programelor de coacere fara gluten cu o durata de dospire de aprox. 45-50 min. si durata de coacere de aprox. 60 min. Aluatul nu trebuie amestecat din nou in timpul dospirii. In functie de tipul masinii de paine si de durata programului utilizat, putem ajusta temperatura apei si cantitatea de drojdie. Daca painea este dospita inegal (cu pori mari si neuniformi), reduceti doza de drojdie sau folositi apa mai rece. Daca, pe de alta parte, painea este putin dospita, cu aspect dens crapat la suprafata, folositi mai multa drojdie sau apa mai calda. In primele minute de amestecare, dezlipiti aluatul de pe peretii vasului, ajutandu-va de o spatula moale. Taiati painea dupa ce se raceste complet.

Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs:
valoare energetica 1434 kJ/339 kcal; grasimi 1.7 g, din care acizi grasi saturati 0.3 g; glucide 70 g, din care zaharuri 3.7 g; fibre 8.2 g; proteine 6.8 g; sare 2 g.

Ingrediente:
amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, faina de in (4%), agent ingrosare: faina de guar, zahar, sare, condiment pentru paine.

Prezentare:
500 g

Mix pentru paine fara gluten cu fibre de In, 500 g, Nominal - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Nominal