Mix pentru paine integrala cu seminte fara gluten Bauck Hof, 600 g Ingrediente: fulgi de ovaz integrali fara gluten, samburi de bostan, samburi de floarea soarelui, seminte de in sparte, susan , seminte de in, seminte de chia, fulgi integrali de mei, coaja de psyllium macinata, sare de mare. 6.
Se Dupa ce se coace se scoate din cuptor si imediat se scoate din forma dupa care se lasa la racit..
Se aseaza painea in cuptorul rece si fara a fi incalzit in prealabil se seteaza pe 200*C la partea de sus si la cea de jos si se lasa la copt pentru 80 minute. 5. 4.
Cu ajutorul unei raclete se aseaza bine aluatul si se netezeste.
Se scoate aluatul de la rece si se aseaza intr-o tava cu dimensiunile 25cm x 10cm. 3. 2.
Se framanta bine aluatul si se pune 3 ore in frigider sau chiar peste noapte.
Mod de preparare: 1.
Se toarna continutul pungii intr-un vas, peste care se toarna500ml apa rece.
Mix pentru paine integrala cu seminte fara gluten Bauck Hof, 600 g Ingrediente: fulgi de ovaz integrali fara gluten, samburi de bostan, samburi de floarea soarelui, seminte de in sparte, susan , seminte de in, seminte de chia, fulgi integrali de mei, coaja de psyllium macinata, sare de mare