Cumpara de la viataverdeviu.ro

Mix pentru tort de ciocolată cu umplutură, fără gluten, 430g | Semix - Semix


Mix pentru tort de ciocolată cu umplutură, fără gluten, 430g | Semix
22.88 Lei

Disponibil

(09-11-2024)
Cumpara de la viataverdeviu.ro

Produs vandut de viataverdeviu.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara mix pentru tort semix de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru mix pentru tort semix

Mix pentru tort de ciocolată cu umplutură, fără gluten, 430g | Semix Lichidare stoc! FARA GLUTEN.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1680 kJ/402 kcal; grasimi 5.4 g, din care acizi grasi saturati 5.2 g; glucide 83 g, din care zaharuri 51 g; proteine 3 g; sare 0.7 g.
Produsul poate contine urme oua, nuci si susan.
Produsul contine lapte si soia.
Modul de preparare este prezentat detaliat in urmatorul video: https://www.youtube.com/watch?v=ht65VinF6Cg 
Ingrediente: zahar, faina de orez, amidon de grau degluteinizat, bucati de ciocolata 11% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, zer uscat, emulgator (lecitina din soia), agent de ingrosare (amidon de cartofi modificat, E415, E401), zer, emulgator (sirop de glucoza, faina de soia, E472b, E477), pudra de cacao cu continut redus de grasime, agenti de crestere (E500, E450), sare iodata (sare comestibila, iodat de potasiu), aroma.
Inainte de servire se pastreaza minim 2 ore la frigider.
Crema astfel obtinuta se aseaza peste banane, peste care se presara blatul scos si faramitat.
Mixul pentru umplutura se bate separat cu apa si apoi se incorporeaza frisca.
Bananele se taie pe lung si se aseaza pe fundul blatului.2) Bateti frisca pana are consistenta rigida.
Dupa racire se scobeste miezul blatului, lasand margini de 1 cm.
Dupa coacere se lasa blatul sa se raceasca complet.
Coaceti timp de 40-50 minute la temperatura 150 - 170°C, incalzit in prealabil. 26 cm) cu ulei si faina de orez si turnati aluatul in forma.
Tapetati o forma de tort (diam. scurt timp.
Adaugati uleiul si mixati pt.
Greutate neta: 280 g + 150 g = 430 g Reteta: ingrediente pentru blat: - mix pentru blat de ciocolata fara gluten 280 g (inclus in pachet); - ulei 30 ml, 4 oua marimea M, 40 ml apa (neincluse in pachet) ingrediente pentru umplutura: - mix pentru umplutura 150 g (inclus in pachet);- 3 banane, 100 ml apa, 500 ml smantana rece pentru frisca (neincluse in pachet)  
Mod de preparare: 1) Amestecati ouale, apa si mixul pentru blat, cu ajutorul mixerului, la cea mai mare viteza, timp de 8 minute.
Mix pentru tort de ciocolată cu umplutură, fără gluten, 430g | Semix Lichidare stoc! FARA GLUTEN


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse