Molkosan Original Concentrat de zer fermentat, 200ml - A.
Vogel Bunăstarea din Alpii elvețieni.
Molkosan Original Concentrat de zer fermentat, 200ml - A.
Vogel Alege acum Molkosan Original Concentrat de zer fermentat, 200ml - A.
Vogel si bucura-te de beneficii!.
Timp Utilizare: După deschidere se consumă în termen de 2 luni și se păstrează la temperaturi nu mai mari de (5°C).
Fără zahăr, lactoză, gluten. (extras din cartea ”The Whey Prescription” de Christopher Vasey) Ingrediente: zer din lapte elvețian - Concentrat și fermentat, regulator de aciditate: citrat de potasiu, aromă naturală. În plus față de capacitatea sa de a trata aceste boli specifice, zerul este un supliment revigorant dovedit, care promovează sănătatea și vitalitatea generală ...
De asemenea, s-a dovedit că zerul este un tratament puternic împotriva obezității, a colesterolului ridicat și a tensiunii arteriale crescute.
Este deosebit de eficient în tratamentul afecțiunilor hepatice, cum ar fi hepatita, precum și în tratarea problemelor pielii, infecțiilor, edemului, tulburărilor digestive și a calculilor biliari, precum și a bolilor articulare dureroase ale artritei și reumatismului.
Dincolo de valoarea sa nutrițională, zerul are proprietăți puternice de detoxifiere, iar acțiunea sa terapeutică este benefică pentru toate centrele organelor majore ale corpului: inimă, ficat, rinichi și intestine.
Este bogat în lactoză, minerale și vitamine.
Zerul este partea apoasă a laptelui care este separată de caș în procesul de preparare a brânzei.
Acum, datorită disponibilității prafului și a granulelor din zer, acest agent de vindecare extrem de hrănitor și eficient este din nou la îndemâna tuturor.
Cercetările științifice moderne au confirmat capabilitățile curative atribuite de strămoșii noștri acestui produs lactat, dar pentru că este foarte perisabil și trebuie consumat în timp ce este foarte proaspăt, acest remediu a căzut în lipsă în favoarea epocii noastre urbane moderne. În secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, stațiunile balneare din întreaga Europă au oferit cura de zer atât aristocraților, cât și oamenilor de rând.
Hipocrate și Galen, amândoi au recomandat zerul pacienților lor.
Zerul acționează ca un agent puternic de detoxifiere - este eficient împotriva bolilor care afectează inima, ficatul, rinichii și intestinele și în controlul obezității, al colesterolului ridicat și al tensiunii arteriale Acest agent vindecător este acum ușor și ușor disponibil, deoarece zerul din antichitate a fost cunoscut ca „apă vindecătoare” de către medicii greci.
Fermentația naturală cu un lactobacil selectat produce acid lactic L +.
Molkosan este produs din zer proaspăt.
Molkosan Original Concentrat de zer fermentat, 200ml - A.
Vogel Bunăstarea din Alpii elvețieni