KASUMI MASTERPIECE (MP) este o gama speciala si limitata a cutitelor Kasumi si este rezultatul dezvoltarii si imbunatatirii continue, precum si a multilor ani de experienta a companiei Sumikama in forjarea cutitelor.
Folositi intotdeauna cutitul in prepararea alimentelor, niciodata sa taiati alimente congelate sau oase..
Folositi doar tocatoare din lemn sau plastic, niciodata unul din granit sau sticla.
Depozitati cutitul intr-o caseta, ca de exemplu un suport de cutite din lemn, astfel incat sa nu reprezinte un pericol.
Fiecare persoana are un unghi individual de ascutire.
Sub nici o forma a nu se ascuti cu un aparat de asCutit din inox, deoarece va strica lama! Cutitul trebuie asCutit zilnic (folosit in mod profesional) sau o data la 6 luni (folosit in mediu casnic) si de catre aceeasi persoana.
Ascutiti in mod regulat cutitul, folosind piatra de asCutit de inalta calitate.
Spalati de mana si stergeti cu o carpa moale dupa fiecare utilizare.
Instructiuni de utilizare: Nu se spala la masina de spalat vase.
Aceste tehnici sunt inca folosite in productia cutitelor Kasumi.
Tehnica traditionala japoneza de faurire a sabiilor a fost transmisa din generatie in generatie de-a lungul anilor, pana in prezent.
Sabiile produse in Seki sunt de o calitate exceptionala.
Aceasta metoda de a fauri sabii era unica in Japonia acelei perioade.
Tot ce este nevoie pentru a fauri o sabie se gaseste local, de la minereurile necesare, lemn de calitate si pana la apa proaspata de rau.
Seki a fost dintotdeauna locul ideal.
Primii maestrii din Seki au realizat sabii inca de la inceputul anilor 1200.
Istoria industriei cutitelor in Seki a inceput cu peste 800 de ani in urma.
Descriere produs: Lungime lama: 16 cm Duritate: 59-60 HRC Lama: VG10 Damascus Steel, 32 straturi Tais: dublu (V-Cut) Made in Japan Material maner: Rasina dura Kasumi - fabricat in Seki, Japonia Seki, supranumita si capitala industriei japoneze a cutitelor, este localizata in centrul arhipelagului japonez.
Miezul lamelor KASUMI MASTERPIECE este din cel mai bun otel carbon japonez VG10 (cu 1% continut de carbon) conceput exclusiv pentru a fi utilizat in producerea cutitelor de bucatarie de inalta calitate.
Taisul pefect este rezultatul multor operatii de ascutire pe pietre de apa rotative speciale.
Modelul damasc al lamelor cutitelor KASUMI MP este dat de forjarea si impaturirile repetate, in mai multe straturi, a otelului de inalta calitate.
KASUMI MASTERPIECE (MP) este o gama speciala si limitata a cutitelor Kasumi si este rezultatul dezvoltarii si imbunatatirii continue, precum si a multilor ani de experienta a companiei Sumikama in forjarea cutitelor