Fulgi valorosi de ovaz si grau bio din zone de productie autohtone confera energie prin hidrati de carbon sanatosi.
Fulgii de cereale integrate cu fructe integrate ofera energie de lunga durata prin carbohidratii complexi.
Intrebuintare: se prepara simplu si repede cu lapte iaurt bautura de orez sau suc de fructe si se orneaza cu fructe proaspete.
Indulcire: dulceata proprie fructelorOrigine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tariProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Sigla organica a UEAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UECorp de control ecologic: DE-ÖKO-006Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007Ingrediente: fulgi de ovaz 35%, stafide uleiate 18%, fulgi de grau 9%, fulgi de orzoaica 9%, seminte de floarea soarelui 8%, alune de padure prajite 7%, seminte de in, hrisca prajita, susan prajit ingredientele provin 100% din agricultura ecologicaValori nutritionale/100g: Energie: 1697kj / 405kcalGrasimi: 15g din care saturate 1.5gGlucide: 49gZaharuri: 13gFibre: 10gProteine: 13gSare: 0.03gContine alergeni: ovaz, grau, orz, alune de padure, susanPoate contine urme de alergeni: alune, nuci, arahide, resturi de fructe cu coji.
Chiar daca cerealele sunt umplute si ambalate mecanizat astazi reteta si ingrijirea in productie au ramas.
In acel moment müsli-ul a fost inca amestecat cu atentie manual in bucataria fermei din Allgäu.
Alunele de padure prajite si hrisca crocanta definitiveaza gustul crocant si fructuos.
Acesta este modul in care müsli-ul organic a inceput: bucurati-va de muesli clasic De la anii de pionierat acest original a fost produs cu o reteta nemodificata.
Stafidele din proiectul rapunzel Turcia confera o aroma dulce fructuoasa fara adaos de zahar.
Fulgi valorosi de ovaz si grau bio din zone de productie autohtone confera energie prin hidrati de carbon sanatosi