Acest Musli bio contine fulgi de ovaz mici si fini si o compozitie fructata neindulcita dar fantastica.
Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive:Ovazul contine in mod natural vitamina B1Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cerealeOvazul contine fibre solubileCaracteristici generale:fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic fara utilizarea conservantilor si a aditivilor.
Alte note: fara OMG fara aroma fara conservare sintetica fara zahar alb pur vegetal.
Indulcire: ne indulcitOrigine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tariProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Bio-Siegel Bio-Logo UEAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UECorp de control ecologic: DE-ÖKO-007Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007Alte criterii de calitate si etichete: Spice de grau fara gluten de la DZG societatea vegana Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali fara gluten 68%, fructe uscate* 19%(stafide*, bucati de caise*, bucati de mere*, bucati de capsuni*, faina de orez*, ulei de floarea soarelui*), samburi de floarea soarelui*, seminte de in* auriu *provin din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1615kj / 384kcalGrasimi: 11g din care saturate 1,5gGlucide: 54gZaharuri: 13gFibre: 9,6gProteine: 12gSare: 0,02gPoate contine urme de alergeni: fructe cu coaja tare, nuci, susan.
Pentru fulgii de ovaz bauckhof folosim materii prime care sunt produse in culturi organice controlate.
Atat in cultivare cat si in procesare ovazul nu contine contaminari cu cereale care contin gluten. 41/2009) Consum: crud cu lapte iaurt suc etc.
De fabricatie: Ovazul pentru fructele noastre de Musli de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre fermierii parteneri pe termen lung. ”(Regulamentul CE nr.
Legea alimentara spune: „Ovazul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie sa fie produs preparat si / sau prelucrat in asa fel incat sa fie exclusa contaminarea cu grau secara orz sau incrucisarea acestora; continutul de gluten al ovazului nu trebuie sa depaseasca 20 mg / kg (ppm).
Analizam fiecare lot din laborator pentru a ne asigura ca nu contine gluten si garantam un continut de gluten mai mic de 20 ppm.
Particularitati: Ovazul pentru „Musli de ovaz fara gluten” este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten.
Musliul cu ovaz bio este ideal pentru micul dejun cu lapte suc sau quark sau pentru coacerea painii a chiflelor a biscuitilor a barelor de muesli etc.
Cu toate acestea persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa incorporeze incet si treptat ovaz intr-o dieta fara gluten.
In Anglia SUA si Scandinavia (in special Finlanda) ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in dieta fara gluten.
Majoritatea dar nu toate persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor.
Analiza reziduurilor ingredientelor individuale.
Acest Musli bio contine fulgi de ovaz mici si fini si o compozitie fructata neindulcita dar fantastica.
Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive:Ovazul contine in mod natural vitamina B1Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cerealeOvazul contine fibre solubileCaracteristici generale:fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic fara utilizarea conservantilor si a aditivilor