Toti marii producatori de nade si momeli de pescuit au in arsenal o forma sau alta de pastoncino, insa cel de la Benzar Mix se distinge prin faptul ca este foarte dulce, restul modelelor fiind fara gust.
Ca si in cazul British Bread-ului, Pastoncino vine intr-o varietate de culori si amestecuri, astfel incat sa-i satisfaca pe toti pescarii, amatori sau de competitie: negru, rosu, galben, crap, barbe, bream si usturoi..
Sunt anumite situatii si conditii in care un dozaj mai mare, cum ar fi o punga sau chiar doua, la 3-4 kilograme de Nada este foarte bine venit.
Cu toate acestea am sa va spun un secret.
Deoarece Pastoncino este foarte aromat, producatorul recomanda un dozaj de aproximativ 10-15%, mai exact, la un kilogram de Nada se recomanda aproximativ 100-150 de grame de pastoncino.
In general, sau, mai bine spus, este de preferat ca Pastoncino sa fie adaugat in Nada doar dupa ce aceasta a fost umectata si trecuta prin sita conform procedeului de pregatire a ei.
Acest gust dulce reprezinta un avantaj deoarece, pe langa plusul de aroma, acestea aduc si un plus de gust, dulce in cazul nostru, lucru foarte bun in majoritatea cazurilor.
Toti marii producatori de nade si momeli de pescuit au in arsenal o forma sau alta de pastoncino, insa cel de la Benzar Mix se distinge prin faptul ca este foarte dulce, restul modelelor fiind fara gust