Descriere YEO:
Napolitană cu miere si cacao - Disponibil la greektaste.ro
Pe YEO găsești Napolitană cu miere si cacao de la , în categoria Home > Bakery.
Indiferent de nevoile tale, Napolitană cu miere si cacao 135gr din categoria Home > Bakery îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 17.7 Lei
- Brand:
- Categoria: Home > Bakery
- Magazin: greektaste.ro
- Ultima actualizare: 02-07-2025 08:03:08
Comandă Napolitană cu miere si cacao Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Napolitană cu miere si cacao de la greektaste.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Napolitană cu
miere si
cacao 135gr napolitane artizanale fără zahăr, special concepute pentru copii mai mari sau mai mici;
Napolitană cu
miere si
cacao 135gr pot fi servite ca atare sau alături de o ceașcă de cafea, lapte sau ceai; se spune că vafele există de foarte mult timp, iar istoricii spun că sunt originare din Grecia antică; bucătarii greci antici prăjeau prăjituri plate între plăci de metal atașate de mânere lungi de lemn; acele prăjituri se numeau obelios și, spre deosebire de cuvântul tort, aceste vafe timpurii nu erau deloc dulci; mai târziu, în Europa medievală, biserica catolică a început să servească un tip de napolitană asemănătoare vafei în timpul împărtășirii binecuvântărilor; aceste oublies (sau „napolitane”, derivate din termenul grecesc) au fost de obicei făcute folosind făină de cereale și apă și ar reprezenta scene biblice, cruci și alte icoane religioase; ele erau adesea servite după masă ca o binecuvântare finală simbolică; mai târziu a evoluat pe măsură ce noile condimente și ingrediente au fost aduse din est; vafele au început apoi să se răspândească în toată Europa; pe măsură ce s-au răspândit în toată Europa medievală, prăjiturile făcute dintr-un amestec de făină, apă sau lapte și, uneori, ouă, au devenit cunoscute sub numele de napolitane; napolitanele erau consumate de toate segmentele societății, de la țărani la regi; au fost gătite la foc deschis între plăci de fier cu mânere lungi, iar cu timpul fierele de călcat au devenit mai adânci, iar treptat napolitana a devenit napolitana, sau gaufre, așa cum o numeau francezii; ingrediente: făină din grâu , grăsimi vegetale non-hidrogenate (ulei de floarea soarelui)
miere, amidon porumb,
cacao pudră cu conținut redus de grăsimi 2%, îndulcitor (maltitol)*6%, făină din semințe de roșcovă, amidon din cartofi, agenți de afînare (bicarbonat de sodiu), emulgatori (lecitină din semințe de rapiță), sare, arome naturale ; Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 2047,7kJ/489,4Kcal, grăsimi totale 29,5g din care acizi grași saturați 14,9g, glucide 69,7g din care zaharuri 0,2g și polioli 29,8g, proteine 4,2g, sare 0,3g.