In vara trecuta la un pranz de vara cu prieteni dupa o discutie animata despre Bagnetto verde un sos picant piemontez care era gustat cu voiosie eu le povesteam diferite succese de societate pe care le-am avut cu detalii despre participanti si situatii.
Anamaria Smigelschi.
Dar ca sa ne intelegem trebuie sa va fac cunostinta cu o seama de termeni personali pe care-i folosesc eu in descriptii si care n-au nici o legatura cu limbajul culinar obisnuit.
M-am interesat si am aflat ca e legal sa ma autoplagiez asa ca am folosit pe ici si colo pasagii deja scrise decat sa povestesc cu alte cuvinte descrieri si date care mi-au folosit.
Ei asta am tresarit eu dar imediat dupa masa la racoare mi-am notat cateva subiecte.
Despre asta sa scrii tu a propus prietena mea Mia scriitoare si traducatoare a 30 de romane din suedeza.
In vara trecuta la un pranz de vara cu prieteni dupa o discutie animata despre Bagnetto verde un sos picant piemontez care era gustat cu voiosie eu le povesteam diferite succese de societate pe care le-am avut cu detalii despre participanti si situatii