Naut, eco-bio, 500g - DAVERT Nautul este un aliment satios, bogat in vitamine si minerale , care te poate ajuta sa slabesti si sa te mentii sanatos, totodata.
Produs certificat ecologic Mod de prezentare Naut, eco-bio: Punga a 500g Naut, eco-bio, 500g - DAVERT Alege acum Naut, eco-bio, 500g - DAVERT si bucura-te de beneficii!. *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1297 kj / 310 kcal Grasimi: 5.9g din care saturate 1.1g Carbohidrati: 44.3g din care zaharuri 2.4g Fibre: 16g Proteine: 18.6g Saruri: 0.06g Mod de depozitare Naut, eco-bio: A se pastra la loc uscat si racoros.
Ingrediente Naut, eco-bio : naut*.
Anul trecut, s-au recoltat, in lume, 9.950.000 de tone de naut.
Astazi, lideri ai productiei mondiale de Naut sunt India, Australia si Pakistan.
De-a lungul vremii, a fost un ingredient preferat de greci, de romani si de egipteni.
Cultivarea lui a inceput in jurul anului 3.000 I.
Hr..
In Orientul Mijlociu, nautul salbatic este cunoscut inca de acum 7.500 ani.
Gustul lor se remarca prin aroma de pamant cu nuante de nuca.
Cel mai adesea, boabele de Naut au culoarea roz, galbena sau verde.
Multa vreme, nautul a fost cunoscut si sub denumirea de mazarea berbecilor, din pricina faptului ca fiecare boaba prezinta o excrescenta care seamana, potrivit unora dintre botanisti, cu un corn de berbec.
Cuvantul „naut” provine din cuvantul turc „nohut” si a intrat in limba romana, pe vremea cand Dobrogea era parte a Imperiului Otoman, sub forma arhaica „nahut”.
In functie de sortiment, ai putea-o gasi pe piata si sub denumirea de fasole Garbanzo sau fasole egipteana.
Aspectul, gustul si originea nautului Nautul este o planta leguminoasa numita, in limba latina, Cicer arietinum.
Uite cum a ajuns el sa fie folosit ca ingredient al unora dintre cele mai cunoscute preparate culinare din lume.
Naut, eco-bio, 500g - DAVERT Nautul este un aliment satios, bogat in vitamine si minerale , care te poate ajuta sa slabesti si sa te mentii sanatos, totodata