Neam fara noroc sau blestemul lui Zamolxe - Alexander E. Ronnett

Neam fara noroc sau blestemul lui Zamolxe - Alexander E. Ronnett

Detalii Neam fara noroc sau blestemul

libris.ro
Vânzător
libris.ro
Pret
24.09 Lei
Categorie (vânzător)
Stiinte Umaniste
Marca
Alexander E. Ronnett

Produs actualizat în urmă cu 1 lună
Descriere YEO:

Neam fara noroc sau blestemul - Disponibil la libris.ro

Pe YEO găsești Neam fara noroc sau blestemul de la Alexander E. Ronnett, în categoria Stiinte Umaniste.

Indiferent de nevoile tale, Neam fara noroc sau blestemul lui Zamolxe - Alexander E. Ronnett din categoria Stiinte Umaniste îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 24.09 Lei

Caracteristicile produsului Neam fara noroc sau blestemul

  • Brand: Alexander E. Ronnett
  • Categoria: Stiinte Umaniste
  • Magazin: libris.ro
  • Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29

Comandă Neam fara noroc sau blestemul Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Neam fara noroc sau blestemul de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Aceasta carte de istorie a politicii romanesti, incearca sa explice de ce si cum Romania a ajuns in situatia de azi, reprezinta staruinta unui grup de oameni de inalta cultura si cu inima romaneasca. Filozofi, istorici, juristi, cu multe titluri universitare si-au adus aportul la scoaterea la iveala a adevarului romanesc. Celui mai tanar dintre ei, ii datoram recunostinta pentru ca a condensat peste 2.000 de pagini in continutul lucrarii de fata. Acest tanar profesor universitar, iscusit cercetator, dotat cu o memorie fenomenala, cunoscator al curentelor filozofice, lamureste multe din secretele guvernantilor din trecut si prezent. Poate ca aceste cunostinte vor ajuta poporul roman sa iasa la limanul salvarii lui. Cu aparitia, pe teren politic, a lui Mihai de Hohenzollern in ultimul deceniu, se pune intrebarea daca restabilirea monarhiei in Romania mai are rost. Daca acest „rege” ar lua coroana Romaniei, ar servi el interesele acestui popor? Cum se va vedea, in aceasta lucrare, reinstaurarea acestei monarhii va aduce din nou in tara grupuri cu interese straine si avansarea intereselor meschine a celor din camarila lui Mihai. Sfatuitorii lui Mihai sunt persoane de alt neam. Dl. Shapira de la Paris, cei din Toronto, New York spera ca vor reusi sa-l impuna pe Mihai ca apoi sa stoarca cu ajutorul lui, bunurile pamantene ale neamului nostru. Trist este ca oamenii refuza sa gandeasca, sa se informeze, devin prizonierii ideii monarhice facand astfel, fara voia lor, jocul de interese al celor ce nu le pasa de poporul roman. Se spune ca dintre doua rele sa alegem pe cea mai putin rea. Nu ar fi mai bine daca am refuza orice rau si am alege numai solutiile bune? Din cei 23 milioane de romani, nu se poate gasi un „Fat-Frumos” care sa ia haturile natiunii s-o duca spre salvare? Lucrarea de fata arata fara nici o rezerva ca neamul nostru pasnic, fara pretentii de expansiune, ospitalier prin natura lui, cu mare credinta in soarta desemnata de Dumnezeu, nu. este vinovat de marile nenorociri si rapiri din glia stramoseasca. Vinovati sunt cei ce au fost la carma tarii. Mircea Eliade califica istoria noastra ca un cumul de nenorociri. Poetul Vasile Posteuca subliniaza cam cinci izbucniri nationale care dovedesc viabilitatea si dorinta acestui neam de a-si gasi rostul pe acest pamant. Suntem inconjurati numai de dusmani care ne vor glia si care fara intrerupere submineaza aspiratiile noastre nationale. Rusia (de exemplu) sub orice fel de guvernare (tarista, panslavista, panortodoxa, pancomunista) a urmarit distrugerea noastra ca neam si tara. Va reusi ea in viitor ce nu a putut definitiva pana azi? Desigur, nu! Suntem un popor prea tanar, prea viguros si prea civilizat pentru a putea fi distrus. Carol Olteanu

Neam fara noroc sau blestemul lui Zamolxe - Alexander E. Ronnett - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Alexander E. Ronnett