Una dintre cele mai bune cafele din lume este cea de origine Nicaragua.
Prajire Mediu Cofeina Ridicata Aciditate ridicata Recomandari de preparare Ibric Espressor Filtru Cafetiera Moka French Press Valori nutritionale Per 100g Energie (kj/kcal) Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0g.
Recomandari de servire: Poate fi consumata ca atare sau in combinatie cu lapte, frisca sau spuma de lapte pentru varianta mai cremoasa. 7gr).
Mod de preparare: Pentru o ceasca de cafea, folositi minim 2 lingurite de cafea macinata (aprox.
Ingrediente: cafea 100% Arabica de origine Nicaragua.
Prezinta o aciditate destul de ridicata, de citrice.
Cafeaua de origine Nicaragua se remarca prin notele dulci, florale, amestecate cu cele de ciocolata. 18+ se refera la marimea boabelor, cu cat acestea se coc in mai mult timp si devin mai mari si prezinta un gust mai interesant.
Datorita aciditatii placute se poate consuma chiar si dimineata la micul dejun.
Aceasta cafea se remarca prin aciditatea placuta si notele fructate.
SHG inseamna "Strictly High Grown", arborii de cafea fiind crescuti doar la altitudini inalte.
Una dintre cele mai bune cafele din lume este cea de origine Nicaragua