Sucul de Noni este elaborat din fructul de Noni, cultivat în insulele Pacificului de Sud, mai exact în Tahiti; utilizând metode tradiționale și este un produs de înaltă calitate.
Are gust amar, nu miroase foarte bine și în general este folosit ca supliment alimentar dietetic pentru proprietățile sale nutriționale..
Copacul Noni crește pe pămănturi virgine aproape de mare, dă roade tot anul și floarea sa e albă.
Fructul matur/copt este aproximativ de mărimea unui cartof dulce și are o culoare galbenă sau albă când e copt.
Proprietățile fructului Noni: Noni este denumirea populară comună a fructului denumit științific Morinda Citrifolia.
Aceste informații nu au intenția de a diagnostica boli.
Alți oameni de știință japonezi, francezi și americani au investigat mai recent Noni și au observat aspectul analgezic al sucului 100% pur Noni care din spusele lor este eficient în problemele cu articulațiile, artrită, osteo-artrită și dureri lombare.
Medicul Paul Petard menționează mai ales utilizarea sucului de Noni pur 100% în tratamentul tumorilor interne, hipertensiune și diabet. În această enciclopedie descrie propriile sale studii și observații asupra proprietăților antibiotice, bacterice și antiinflamatorii ale plantei Noni. În anii 1920, un medic farmacist pe nume Paul Petard a inclus Noni (Morinda Citrifolia) ca și plantă medicinală într-o enciclopedie “Plante utile din Polinesia-RAAU Tahiti”, un manual de referință și în zilele noastre, utilizat de oameni de știință și botaniști.
Beneficii: Sucul Noni a fost utilizat din timpuri străvechi de acum 2000 de ani în Polinesia, mai exact în medicina populară alternativă, pe care tahitienii o practică și azi.
Sucul organic Noni 100% pur ajută la: Inflamația articulațiilor Astm și alergii Îngrijirea pielii Anti-îmbătrănire Stomac și digestie Antioxidanți Sănătatea femeii și probleme de menopauză Sistemul imunologic Cercetările din ultimii ani au demonstrat proprietăți antitumorale (Antocianidina), proprietăți antioxidante, antiinflamatorii, antimicrobiene și anticancerigene.
Sucul Noni este 100% organic, este produsul natural cel mai pur pe care îl putem introduce în corpul nostru.
Fructul Noni conține mai mult de 150 de nutrienți, printre care: Calciu Magneziu Betacaroten Acid linoleic Potasiu Toate vitaminele din grupa B Prolina Proteina Scopelotina (care este cunoscută pentru capacitatea de dilatare a sistemului vascular uman și poate provoca o scădere a tensiunii arteriale) Fenilananină Tiroxină Acid ursolic (ajută la regenerarea și restructurarea fibrelor de colagen, adică are efect regenerativ asupra pielii, pe lângă astea prezintă acțiune antireumatică și antigutoasă; are și efecte diuretice,coleretice și sudorifice).
Noni are o savoare puternică și nu e dulce.
Fructul Noni provine de la copacul Morinda Citrifolia, iar sucul său este cunoscut ca fiind de culoare maro-rosiatică.
Sucul de Noni este elaborat din fructul de Noni, cultivat în insulele Pacificului de Sud, mai exact în Tahiti; utilizând metode tradiționale și este un produs de înaltă calitate