Cumpara de la krilloil.ro

Now Foods Picolinat de Zinc, 50 mg, 60 Capsule - Now Food


Now Foods Picolinat de Zinc, 50 mg, 60 Capsule
45 Lei

Disponibil

(27-09-2024)
Cumpara de la krilloil.ro

Produs vandut de krilloil.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara now foods picolinat now food de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru now foods picolinat now food

 Beneficii Picolinat de Zinc -   efect antioxidant puternic; -   hraneste pielea si parul; -   participa la metabolism; -   stimuleaza activitatea creierului; -   sustine procesele normale ale organismului -   imbunatateste functia sexuala a barbatilor.
Fier: Administrarea suplimentara de fier (38-65 mg/zi) poate. 2.
Administrarea unor doze relativ normale nu afecteaza absorbtia cuprului si nici administrari masive de cupru nu afecteaza absorbtia de zinc.
Aceasta captureaza cuprul in celulele intestinale si reduce absorbtia sistematica a acestuia.
Ingerari masive de Zinc determina sinteza intestinala a unei proteine care leaga cuprul numita metalotioneina.   Interactiile zincului cu alte elemente 1.
Cupru: ingerarea de cantitati mari de Zinc (50 mg/zi sau mai mult) o perioada de cateva saptamani poate interfera cu biodisponibilitatea cuprului.
De curand, s-a descoperit ca zincul joaca un rol in apoptoza (moarte celulara programata), proces de reglare celulara critic cu implicatii in crestere si dezvoltare dar pentru un numar de boli cronice.
Zincul are un rol important si in semnalizarea celulara, influentand eliberarea hormonilor si transmiterea impulsului nervos.   Rol reglator: s-a descoperit ca proteinele cu degete de Zinc („Zinc finger”), regleaza expresia genelor actionand ca factori de transcriptie (recunosc secvente specifice din structura ADN si influenteaza nivelul transcriptiei unor gene specifice).
S-a observat ca scaderea concentratiei de Zinc duce la cresterea sensibilitatii membranelor la accidente oxidative, care le afecteaza functiile.
Structura si functiile membranelor celulare sunt si ele afectate de zinc.
De exemplu, cuprul este situat in centrul catalitic al enzimei cu rol antioxidant cupru-Zinc superoxid dismutaza (CuZn-SOD), in timp ce tot el are si un rol structural critic.
Este arhicunoscut motivul proteic structural numit „degete cu zinc” (Zinc finger) caracteristic unui numar mare de receptori si de factori de transcriptie.   Rol structural: zincul joaca un rol important in structura proteinelor si membranelor celulare.
La nivelul celular, functiile zincului pot fi impartite in trei categorii: functii catalitice functii structurale functii reglatoare Rol catalitic: capacitatea de a cataliza reactii chimicale vitale a aproximativ 100 de enzime diferite depinde de zinc.
Zincul joaca un rol important in: crestere si dezvoltare, raspunsul imun, functiile neurologice si reproducere.   Rolul fiziologic al zincului Numeroase aspecte ale metabolismului celular sunt dependente de zinc.
Totodata, acesta regenereaza functia hepatica si are proprietati antibacteriene si antiseptice.
Acesta joaca un rol important in imunitatea mediata de catre celula, formarea oaselor, cresterea tesuturilor, cresterea fatului si a copilului, ajuta functiile cerebrale, precum si influenteaza maturarea spermatozoizilor si motilitatea acestora.
Zincul participa activ la desfasurarea in conditii optime a functiilor celulare.
Este un constituent esential al complexelor enzimatice si metalo-enzimatice, avand un rol important in metabolismul celular.
In sange se gaseste doar 1 % din cantitatea totala de Zinc (85 % in eritrocite).
Aproximativ 60 % se gaseste in muschii scheletici, 30 % in oase, 5 % in ficat si piele.
Continutul total de Zinc al organismului unui adult este de 2-3 g.
De atunci, insuficienta de Zinc a fost recunoscuta de un numar de experti ca fiind o problema importanta de sanatate publica, mai ales in tarile in curs de dezvoltare.
Deficienta clinica de Zinc in cazul oamenilor a fost descrisa pentru prima data in 1961, cand alimentatia cu continut scazut de Zinc (datorita unui continut ridicat de acid fitic) a fost asociata cu „nanismul nutritional al adolescentilor” in Orientul Mijlociu.
Semnificatia zincului in alimentatia umana si sanatatea publica a fost recunoscuta relativ de curand. -   supliment alimentar usor de administrat   Zincul (Zn) si rolul acestuia in organismul uman Zincul este un oligoelement esential (un element important pentru sistemul imunitar) tuturor formelor de viata.  Beneficii Picolinat de Zinc -   efect antioxidant puternic; -   hraneste pielea si parul; -   participa la metabolism; -   stimuleaza activitatea creierului; -   sustine procesele normale ale organismului -   imbunatateste functia sexuala a barbatilor


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse