Descriere - Original din America de sud, caju este un fruct acum raspandit si crescut in multe alte tari cu climat tropical.
- Cea mai mare tara exportatoare de caju este Nigeria, urmata de Coasta de Fildes si India.
- Fructul de caju contine acelasi tip de grasime sanatoasa ca si uleiul de masline, dar in plus, vine si cu placerea gustului si a rontaielii.
Proprietati - Stiati ca 35g de caju ofera 37% din necesarul zilnic de cupru, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu, 20% din cea de fosfor si 28% din cel de mangan?
- Si ca pentru a reduce riscul aparitiei unor probleme cardiovasculare este bine sa consumati un pumn de caju de cel putin 4 ori pe saptamana?
- Sau ca aceste fructe contin acelasi tip de grasimi mononesaturate ca si uleiule de masline?
Continut - O punga contine 200g caju, produs certificat ecologic cu numarul de certificare BG-BIO-16.
- Ingrediente: caju*, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: Energie: 2454 kJ / 591 Kcal, Total grasimi: 46 g, din care acizi gra?i satura?i: 8,6 g, Carbohidra?i: 23 g, din care zaharuri: 7,0 g, Fibre: 2,3 g, Proteine: 21 g, Sare: 0,03 g.
Consum - Nucile caju se pot consuma alaturi de fructe proaspete sau in combinatie cu alte alimente.
- Se pot amesteca in salate, in paste sau iaurt.
- Sau se pot rontai in sala de cinema, in liniste.
.
Descriere - Original din America de sud, caju este un fruct acum raspandit si crescut in multe alte tari cu climat tropical.
- Cea mai mare tara exportatoare de caju este Nigeria, urmata de Coasta de Fildes si India.
- Fructul de caju contine acelasi tip de grasime sanatoasa ca si uleiul de masline, dar in plus, vine si cu placerea gustului si a rontaielii.
Proprietati - Stiati ca 35g de caju ofera 37% din necesarul zilnic de cupru, 25% din doza zilnica recomandata de magneziu, 20% din cea de fosfor si 28% din cel de mangan?
- Si ca pentru a reduce riscul aparitiei unor probleme cardiovasculare este bine sa consumati un pumn de caju de cel putin 4 ori pe saptamana?
- Sau ca aceste fructe contin acelasi tip de grasimi mononesaturate ca si uleiule de masline?
Continut - O punga contine 200g caju, produs certificat ecologic cu numarul de certificare BG-BIO-16.
- Ingrediente: caju*, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: Energie: 2454 kJ / 591 Kcal, Total grasimi: 46 g, din care acizi gra?i satura?i: 8,6 g, Carbohidra?i: 23 g, din care zaharuri: 7,0 g, Fibre: 2,3 g, Proteine: 21 g, Sare: 0,03 g.
Consum - Nucile caju se pot consuma alaturi de fructe proaspete sau in combinatie cu alte alimente.
- Se pot amesteca in salate, in paste sau iaurt.
- Sau se pot rontai in sala de cinema, in liniste.