Nucile de Macadamia sunt originare din Australia.
Foloseste uleiul de Macadamia pentru o aroma diferita, totusi delicioasa, in urmatorul fel de mancare..
Impreuna cu nucile pecan, Macadamia se mandreste cu cel mai mare numar de calorii din lumea nucilor.
Este acel timp cand nuca este pe deplin coapta, deci intr-un sens, nucile determina momentul in care sunt gata de a fi mancate.
Nu contin colesterol si sunt bogate in grasimi esentiale! Reprezinta o sursa importanta de proteine, calciu, potasiu, fosfor, seleniu, fier, vitamina B si fibre.
Mod de utilizare: Se pot consuma ca atare sau prajite in diverse combinatii cu legume, cereale si deserturi.
Tara de origine: Australia.
Nucile Macadamia ne spun cand sunt gata pentru consum! Marea parte a cultivatorilor de Macadamia culeg nucile dupa ce au cazut din copac pe jos.
Acest arbore rodeste abia dupa cinci ani de cand este plantat.
Nucile de Macadamia sunt considerate cele mai sanatoase nuci.
Arbustii au fost plantati pentru prima data in scop comercial in Hawaii.
Nucile de Macadamia sunt originare din Australia