Beneficii Nutricomp Soup mild:Fara gluten si cu continut foarte scazut de lactoza
Poate fi administrat oral sau pe sonda.
Supliment nutritional oral pentru nutritie enterala destinat pacientilor cu malnutritie sau care prezinta risc de malnutritie
Osmolaritate: 425 mOsmol/l pentru aroma de supa de pui
DIETA OPTIMA PENTRU MANAGEMENTUL MALNUTRITIEI PACIENTILOR ONCOLOGICI.
Proprietati:Densitate calorica: 1 ml = 1.5 kcal
Distributie calorica (% kcal) Proteine:Lipide:Carbohidrati:Fibre = 16:30:51:3
Proteine (6 g/100 ml) - de inalta calitate, din lapte si soia
Lipide (5 g/100 ml) – combinatie echilibrata de ulei de rapita, ulei MCT si ulei de peste
Contine ulei de peste (EPA + DHA: 210 mg/100 ml) pentru buna functionare a sistemului imunitar
Contine 46 % MCT (trigliceride cu lant mediu) pentru a facilita absorbtia si biodisponibilitatea
Carbohidrati (19 g/100 ml) maltodextrina, sursa rapida de energie
Nu contine zahar
Fibre (2 g/100 ml) din inulina pentru mentinerea tranzitului intestinal
Imbogatit cu antioxidanti: vitamina A, vitamina C, vitamina E, zinc, seleniu.
Exemple de indicatii:Malnutritia asociata bolilor gastroenterologice: sindrom de intestin scurt, boli inflamatorii intestinale, fistule intestinale, disfagii
Malnutritia la pacientii care nu tolereaza gustul dulce al suplimentelor nutritionale orale
Peri-operator (pregatire pre-operatorie si tratament post-operator) la pacientii chirurgicali
Stari hipercatabolice - pacientii cu nevoi energetice crescute (ex: pacienti oncologici, arsi)
Pentru mentinerea functiei intestinale normale
Anorexii severe (ex.
A se utiliza sub supraveghere medicala.
A se pastra >5°C si.
Nu este indicat copiilor < 4 ani.
Precautii / Atentionari Nutricomp Soup mild:A nu se administra parenteral! Poate fi folosit ca sursa unica de hrana.
Pentru nutritie completa: 5-7 flacoane/zi.
Administrat ca supliment : 1-3 flacoane/ zi. pacientii geriatrici sau psihiatrici).
Mod de administrare Nutricomp Soup mild:Dozare in functie de necesarul pacientului.
Beneficii Nutricomp Soup mild:Fara gluten si cu continut foarte scazut de lactoza
Poate fi administrat oral sau pe sonda.
Supliment nutritional oral pentru nutritie enterala destinat pacientilor cu malnutritie sau care prezinta risc de malnutritie
Osmolaritate: 425 mOsmol/l pentru aroma de supa de pui
DIETA OPTIMA PENTRU MANAGEMENTUL MALNUTRITIEI PACIENTILOR ONCOLOGICI.
Proprietati:Densitate calorica: 1 ml = 1.5 kcal
Distributie calorica (% kcal) Proteine:Lipide:Carbohidrati:Fibre = 16:30:51:3
Proteine (6 g/100 ml) - de inalta calitate, din lapte si soia
Lipide (5 g/100 ml) – combinatie echilibrata de ulei de rapita, ulei MCT si ulei de peste
Contine ulei de peste (EPA + DHA: 210 mg/100 ml) pentru buna functionare a sistemului imunitar
Contine 46 % MCT (trigliceride cu lant mediu) pentru a facilita absorbtia si biodisponibilitatea
Carbohidrati (19 g/100 ml) maltodextrina, sursa rapida de energie
Nu contine zahar
Fibre (2 g/100 ml) din inulina pentru mentinerea tranzitului intestinal
Imbogatit cu antioxidanti: vitamina A, vitamina C, vitamina E, zinc, seleniu.
Exemple de indicatii:Malnutritia asociata bolilor gastroenterologice: sindrom de intestin scurt, boli inflamatorii intestinale, fistule intestinale, disfagii
Malnutritia la pacientii care nu tolereaza gustul dulce al suplimentelor nutritionale orale
Peri-operator (pregatire pre-operatorie si tratament post-operator) la pacientii chirurgicali
Stari hipercatabolice - pacientii cu nevoi energetice crescute (ex: pacienti oncologici, arsi)
Pentru mentinerea functiei intestinale normale
Anorexii severe (ex