Descriere YEO:
Pe YEO găsești O Istorie A Jurnalismului Literar de la John C. Hartsock, în categoria Stiinte Umaniste.
Indiferent de nevoile tale, O Istorie A Jurnalismului Literar American - John C. Hartsock din categoria Stiinte Umaniste îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 43.34 Lei
Caracteristicile produsului O Istorie A Jurnalismului Literar
- Brand: John C. Hartsock
- Categoria: Stiinte Umaniste
- Magazin: libris.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă O Istorie A Jurnalismului Literar Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda O Istorie A Jurnalismului Literar de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Din Cuprins: ◊ Aparitia jurnalismul literar narativ modern ◊ Rezistenta naratiunii literare in jurnalism fata de stirile obiective ◊ Predecesorii jurnalismului literar american modern ◊ Jurnalismul literar narativ, jurnalismul de senzatie si cel de investigatie ◊ Ce a urmat: Jurnalismul literar narativ de la 1910 pana la \'Noul\' jurnalism ◊ Marginalizarea critica a jurnalismului literar american Istoria jurnalismului literar american este o carte, cum spune autorul insusi, \'destinata unui cerc de cititori destul de larg. In primul rand am in vedere elevii si profesorii de engleza, profesorii de la jurnalistica, comunicare mass-media si cei care se ocupa cu studii de cultura americana si care doresc sa inceapa propriile cercetari in vederea intelegerii si contextualizarii acestei forme de expresie - indiferent cat de imperfecta ar fi cercetarea istorica prezentata in aceasta carte\'. In acelasi timp, prin aceasta aparitie editoriala, cititorul roman este familiarizat cu mari nume ale jurnalismului literar american. In fine, ea poate constitui un imbold, pentru cercetatorii romani, de a elabora lucrari similare pentru cultura si literatura romana. Sper, asadar, ca lucrarea sa exercite, cum ar fi spus Lucian Blaga, o influenta catalitica in spatiul nostru cultural (in viziunea filosofului roman influenta franceza asupra culturii romane a fost una modelatoare, in timp ce influenta germana a fost una catalitica, adica una care a declansat nu un proces de imitatie, ci unul de autodescoperire).