Acest instrument excelent vă va ajuta să preparați diferite mâncăruri, cum ar fi supe groase, carne înăbușită sau tocană, prin metoda de gătit lent, care se bazează pe temperaturi reduse și timpi lungi, ceea ce permite obținerea unor mâncăruri deosebit de sănătoase, cu un gust intens.
Profesioniștii în gătirea lentă își pot umple și porni oala dimineața, pentru ca seara să își savureze mâncarea perfect preparată..
Un alt avantaj este că se exclude practic arderea accidentală sau răsfiertul. Înăbușirea timp de mai multe ore înseamnă că peștele sau carnea vor fi foarte suculente.
Comparativ cu oalele tradiționale, aceasta are avantajul că vasul ceramic se încălzește uniform, ceea ce duce la rezultate perfecte.
Dispozitivul exterior are încorporată o rezistență care încălzește vasul interior.
Vasul interior, din ceramică grea, oferă un spațiu generos pentru ingredientele necesare.
Acest instrument excelent vă va ajuta să preparați diferite mâncăruri, cum ar fi supe groase, carne înăbușită sau tocană, prin metoda de gătit lent, care se bazează pe temperaturi reduse și timpi lungi, ceea ce permite obținerea unor mâncăruri deosebit de sănătoase, cu un gust intens