Oala sub presiune este din inox de calitate 18/10, incalzeste rapid si fierbe in timp record alimente care in mod normal necesita fierbere indelungata.
Deschideti capacul oalei numai cand suieratul a disparut, aratand ca presiunea din interior e egala cu aceea din exterior, spalati bine oala, mai ales in zona garniturii, evitand sa folositi materiale abrazive sau care contin clor.
Detalii tehnice:· Culoare: argintiu;· Capacitate: 12l;· Material: inox;· Sursa de caldura: gaz, electric, vitroceramic;· Forma: rotund;· Tip maner: fix.· Dimensiuni Ø26 x 36 cm.
Incercati sa nu depasiti 2/3 din capacitatea totala a oalei.
De asemenea, Oala sub presiune ajuta in general la pastrarea diferitelor substante nutritive, iar pentru pregatirea alimentelor se folosesc cantitati mai mici de grasime si apa.
Reguli pentru folosirea corecta a oalei sub presiune: Evitati sa umpleti prea mult oala, pentru ca alimentele sa nu astupe valva de siguranta.
Consumul de energie se reduce, deoarece pierderile de caldura sunt minime si coacerea se face la foc mic.
Se poate spala in masina de spalat vase.
Avantajele folosirii oalei sub presiune: Cel mai important avantaj este, cu siguranta, economia de timp.
Oala are baza tripla, incapsulata si este dotata cu 2 supape de siguranta.
Alimentele gatite in Oala sub presiune isi pastreaza vitaminele si mineralele, mancarea fiind mai gustoasa si mai sanatoasa.
Se poate folosi pe orice tip de sursa de caldura, inclusiv pe plita cu inductie.
Oala sub presiune este din inox de calitate 18/10, incalzeste rapid si fierbe in timp record alimente care in mod normal necesita fierbere indelungata