Oala sub presiune, capacitate 9L Masuri de siguranta: Cand folositi un aragaz electric cu plita, asigurati-va ca diametrul oalei este egal sau mai mic decat plita.
Atentie la iesirea vaporilor Scadeti presiunea repede-Puneti Oala sub jet de apa rece Depozitarea dupa folosire:se intoarce capacul cu fata in sus Duratele de fierbere pentru diferite alimente: vita si porc 45-50 min oaie 35-40 min gaina 35-40 min pui 20-25 min fasole 20-25 min pastai fasole 20-25 min vinete 10-15 min cartofi 10-15 min zarzavat 8-15 min Garantie 12 luni!.
Nu o deschideti fortat.
Asigurati-va mai intai ca presiunea a scazut Nu folositi Oala fara lichid Lasati gOala 2/3 din Oala Nu umpleti Oala sub presiune mai mult de jumate pentru hrana ce se umfla (ex.orez,legume uscate,etc...) Verificati daca valvele (supapele) sunt la loc inainte de folosire Cand s-a terminat gatitul puteti folosi 2 metode diferite dupa ce inchideti focul: Scadeti presiunea incet Ridicati valva de vapori.
Masuri de siguranta Tineti Oala sub presiune departe de copii Nu puneti Oala in cuptor Fitit atanti cand schimbati locul oalei daca acesta este sub presiune Nu folositi Oala sub presiune pentru alte scopuri Oala functioneaza sub presiune.
Poate rani daca nu este folosita corect sau daca nu sunt respectate instructiunile de sigurante.
Verificati daca Oala a fost corect inchisa inainte de folosire.
Daca nu se inchide capacul inainte de a pune Oala pe foc verificati daca sistemul de prindere (clestii) sunt inchisi sau nu.
Ridicati butonul ca sa asezati capacul si inchideti-l.
Cand aveti gazul ca sursa de caldura,asigurati-va ca flacara nu depaseste diametrul oalei Puneti capacul pe Oala in timp ce sistemul de prindere este deschis.
Cand gatiti pe sticla sau ceramica,asigurati-va ca suprafata este curata si neteda.
Oala sub presiune, capacitate 9L Masuri de siguranta: Cand folositi un aragaz electric cu plita, asigurati-va ca diametrul oalei este egal sau mai mic decat plita