In bucatarie, posibilitatile de manifestare sunt infinite, iar o ustensila de calitate iti poate optimiza simtitor munca.
CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Oala sub presiune Sursa de caldura GazElectricInductieVitroceramic Numar straturi baza.
Nu curatati cu materiale abrazive.
Este recomandat sa uscati vasul inainte de depozitare.
Se spala in apa fierbinte cu detergent si apoi se clateste.
Racirea brusca ar putea provoca un soc termic, care ar duce la craparea vasului.
Nu se utilizeaza in cuptoarele cu microunde.
Lasati vasul sa se raceasca inainte de a-l spala.
Inainte de prima utilizare se recomanda curatarea cu apa calda si adaos de detergent.
Se recomanda depozitarea in locatii neexpuse surselor de temperatura ridicata si lipsite de umezeala.
Se poate curata inclusiv la masina de spalat vase.
In timpul procesului de fierbere nu trebuie lasat alte oale langa.
Scoaterea capacului se face prin miscarea acestuia lateral si apoi intoarcerea acestuia la 90 de grade perpendicular.
Capacul dispune de doua supape, una fiind pentru siguranta.
Incalzeste rapid si mentine eficient temperatura datorita, datorita bazei in 3 straturi, scade considerabil timpul de fierbere.
Indiferent daca esti sau nu un bucatar profesionist, Oala sub presiune, te va ajuta sa pregatesti mancaruri extraodinare, fara prea mult efort.
In bucatarie, posibilitatile de manifestare sunt infinite, iar o ustensila de calitate iti poate optimiza simtitor munca