Valva Valva pentru controlul presiunii in timpul sesiunii de gatit.
Caracteristici: Material: Otel inoxidabil
Volum (l): 8L
Culoare: Argintie..
Valva permite controlul presiunii in timpul sesiunii de gatit.
Programul 2 pentru carme: presiune de 80 kPa si o temperatuta de 117 grade Celsius. 2 Programe de gatit Programul 1 pentru legume: presiune de 50 kPa si o temperatuta de 110 grade Celsius.
Sistem de siguranta la deschidere Deschidere in siguranta : Oala nu poate fi deschisa daca este sub presiune.
Sistem de inchidere Inchidere de siguranta: Oala nu va forma presiune daca capacul nu este inchis corespunzator.
Cos din otel pentru gatit la aburi Cosul din otel pentru gatit la aburi este folosit pentru ca alimentele sa isi pastreaza vitaminele si mineralele.
Garnitura din silicon Garnitura: daca ambele valve(valva normala si valva de siguranta) nu sunt inchise, aceasta alunceca pentru a permite aburului sa iasa.
Valva de siguranta Valva de siguranta elimina abur in mod automat atunci cand Oala este sub presiune.
Valva Valva pentru controlul presiunii in timpul sesiunii de gatit