„Cea mai buna carte de stiinta din 2023” conform The Times si Sunday Times„Cea mai buna carte a anului 2023” conform Economist si Daily MailTu stii ce mananci? Adevarul despre mancarea ultraprocesata este acum in meniu.
Sa recunosti alimentele ultraprocesate si....
Ce vei invata din aceasta carte: 1.
O lectura revelatoare si necesara, cartea sa ne ofera informatiile de care avem nevoie pentru a recunoaste alimentele ultraprocesate si pentru a face alegeri nutritionale mai sanatoase pentru viitorul nostru si al lumii in care traim.
Chris van Tulleken ne dezvaluie adevarul despre alimentele care au fost concepute pentru a genera profit, nu pentru a ne hrani, precum si despre sistemul care le produce, cu costuri uriase pentru intreaga planeta.
Si a devenit o carte surprinzatoare despre alimentele ultraprocesate, alimentele care folosesc potentiatori de arome, agenti de incarcare, amidon modificat, proteine hidrolizate si multe astfel de substante pentru a crea alimente sarace din punct de vedere nutritional, dar bogate in zahar si sare pentru a stimula consumul in exces.
Intr-o explorare curajoasa a lumii de astazi, Dr. desi era caldaInvestigatia lui Chris Van Tulleken - medic, doctor in virusologie moleculara si colaborator BBC, a inceput atunci cand a observat ca inghetata fetitei sale nu se topea desi era calda.
Descrierea cartii:Totul a inceput cu o inghetata care nu se topea... · Vrei sa gasesti altenative mai sanatoase pentru anumite alimente ultraprocesate. ”- Sunday TimesAceasta carte este pentru tine daca:· Vrei sa te hranesti mai sanatos si sa iti mentii greutatea sub control.· Vrei sa afli ce substante si procese se afla in spatele etichetelor de pe alimente si sa faci alegeri informate. o examinare tulburatoare a mancarii pe care o consumam si a sistemului industrial care o produce.”- The Times„O carte pe care toti cei carora le pasa de sanatatea lor ar trebui sa o citeasca.” - Daily Mail„O investigatie curajoasa care ne arata cum am devenit dependenti de mancarea ultraprocesata.” - Financial Times„Un studiu revelator si dureros despre mancare si sanatate.” ― Kirkus„Este o carte antrenanta, minunat scrisa care te va face sa privesti diferit ceea ce pui pe farfurie.
Sunt substante create in laborator, pe care corpul nostru nu le recunoaste ca hrana.” - Dragos Patraru, jurnalist ”Va schimba ceea ce mananci...
O carte recomandata de: „Daca e ceva ce am invatat din cartea lui Van Tulleken este ca mult mai problematic decat consumul de sare, zahar si grasimi este consumul de substante care imita mancarea.
Descopera o carte-fenomen care va schimba modul in care citesti etichete, faci cumparaturi si te hranesti.
Chris van Tulleken dezvaluie adevarul socant despre impactul negativ al alimentelor ultraprocesate asupra sanatatii noastre, dar si despre industria alimentara care ne propune tot mai multe produse concepute pentru a fi profitabile, nu hranitoare.
Sunt acestea solutia pentru o alimentatie hranitoare si sanatoasa? In cartea sa, Dr.
Le gasim pe rafturile cu dulciuri, cu lactate, sosuri, paine sau chiar pe rafturile cu produse Bio.
Alimentele ultraprocesate sunt peste tot in magazinele noastre.
Stabilizatori, emulgatori, gume, lecitina, glucoza, uleiuri hidrogenate. „Cea mai buna carte de stiinta din 2023” conform The Times si Sunday Times„Cea mai buna carte a anului 2023” conform Economist si Daily MailTu stii ce mananci? Adevarul despre mancarea ultraprocesata este acum in meniu