Studiile recente au relevat importantă acizilor grași de tip 
Omega pentru organismul uman.
Omega 3-6-9 conține o mare varietate de acizi grași esențiali și neesențiali, extrași din surse naturale precum semințele de în, semințele din coadă-șoricelului și ulei de peste, îmbogățiți cu vitamina 
E.
Vitamina 
E, unul dintre cei mai eficienți antioxidanți naturali, contribuie la bună funcționare a creierului, mușchilor și glandelor și încetinește procesul de îmbătrânire a organismului.
Doză zilnică recomandată (3 capsule) conține:Vitamina 
E (că d-alfa-tocoferol) 15 UI  
Ulei din semințe de în 1.200 mg 
Ulei din semințe de coadă-șoricelului 1.200 mg  
Ulei de peste (50% Omega-3) 1.200 mg 
Aceste 3 uleiuri oferă următorii acizi grași:Acizi grași  
Omega-3 1.260 mg - Acid alfa linolenic (ĂLA) 660 mg - Acid eicosapentaenoic (EPA) 360 mg - Acid docosahexaenoic (DHA) 240 mg 
Acizi grași  
Omega-6 804 mg - Acid linoleic 540 mg - Acid gamma-linolenic (GLA) 264 mg 
Acizi grași  
Omega-9 (Acid Oleic) .
Acizii Omega-3, Omega-6 și 
Omega-9 sunt așa-numite "grăsimi bune”, cu rol important în sănătatea metabolismului celular și a aparatului cardio-vascular. 
Mulți dintre acești acizi grași sunt esențiali organismului, însă nu pot fi sintetizați de acesta.
Studiile recente au relevat importantă acizilor grași de tip 
Omega pentru organismul uman