√ Uleiul de pește are în compoziție acizi grași nesaturați cu lanțuri lungi de atom de carbon, cei mai importanți fiind acidul eicoso-penta-enoic și acidul docoso-hexa-enoic care sunt implicați în sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! *Produse exclusiv fabricate in USA.
A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Conține ingrediente din pește (hamsie, hering, macrou, sardină). √ Concentrația cea mai mare în acizi grași nesaturați Omega 3 o au somonul și heringul. Cantitate per 1 capsula Colesterol 10 mg 3%25 ulei PESTE- Ester-Omega® Fish Oil 1000 mg (1 g) *** provides 300mg of Total Omega-3 Fatty Acids† comprising of: *** EPA (Eicosapentaenoic Acid) *** DHA (Docosahexaenoic Acid) *** Other Fatty Acids *** Producator Puritan’s Pride Inc USA Doza zilnică recomandată: 1 capsula de 3 ori/zi, de preferat în timpul mesei. Alte ingrediente: gelatină, glicerină vegetală, tocoferoli naturali amestecați. √ Administrarea uleiului de pește s-a dovedit a fi utilă și în protejarea pielii.
Se mai pot recomanda și în unele boli ale sistemului nervos (scleroza în plăci). √ Acizii grași Omega 3 acționează și asupra sistemului imunitar, crescând rezistența la infecții.
Rose au arătat că acizii Omega 3 pot preveni cancerul la sân (care manifestă o frecvență extrem de scăzută la eschimoși), precum și pe cel de colon (intestin gros). √ Cercetările efectuate pe animale de către medicul american David P. √ În condițiile unui consum crescut de glucide (obișnuit în țările occidentale), nivelul lipidelor din sânge crește iar toleranța la glucoză scade, favorizând astfel apariția diabetului.
La eschimoși se constată un nivel scăzut al lipidelor în sânge și o toleranță normală la glucoză. √ Este cunoscut faptul că, la diabetici, riscul apariției bolilor cardiovasculare este de cinci ori mai mare. √ Omega 3 scade tensiunea arterială, stimulează regenerarea ţesuturilor, previne apariţia bolilor astmatice la copii și adulţi, are acţiune antiinflamatorie şi antioxidantă, adaptogenă, vitaminizantă. √ Deoarece reduc vâscuozitatea sângelui, contribuie la îmbunătățirea condițiilor de circulație sanguină, crescând aportul de oxigen al ţesuturilor. √ Prostaglandinele sunt implicate în răspunsul imun, funcționarea corespunzătoare a aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului și al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitara scăzând astfel riscul de arteroscleroză, hipertensiune arterială și infarct de miocard. √ Uleiul de pește are în compoziție acizi grași nesaturați cu lanțuri lungi de atom de carbon, cei mai importanți fiind acidul eicoso-penta-enoic și acidul docoso-hexa-enoic care sunt implicați în sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice