Acizii grasi OMEGA 3 nu pot fi sintetizati de catre organism si de aceea aportul lor prin dieta este necesar.
AA 4762 / 2011.
Nerecomandat persoanelor care au hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Conditii de pastrare:la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate.
Notificare:INCDBA-IBA nr.
Precautii: femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta ar trebui sa-si consulte medicul inainte de a folosi produsul.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
Valori nutritionale: 46,44kj/11,1kcal/cps.
Alte componente:capsula SGcaps е (gelatina, glicerol, apa purificata), dioxid de siliciu (antiaglomerant), ULEI esential de lamaie (Citrus limon) (aromatizant), ascorbil palmitat (antioxidant), ULEI esential de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) (aromatizant).
SGcapsе este marca inregistrata a CAPSUGEL NV BelgiaCONTRIBUIE LAUleiul de PESTE contine acizi grasi esentiali polinesaturati OMEGA 3, implicati in reglarea metabolismului grasimilor.
OMEGA 3 nu poate fi produs de organism, de aceea trebuie suplimentat prin dieta.
DHA contribuie la mentinerea functionarii normale a creierului si vederii.
DHA si EPA contribuie la functionarea normala a inimii.
Normalizeaza nivelul tensiunii, trigliceridelor si a colesterolului.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativADMINISTRAREUtilizare:cate 1 3 capsule de 2 ori pe zi, dupa mese.
Contine peste. 1169/2011 **Doza zilnica nu a fost stabilita.
Regulament nr.
Au un rol cheie in transportul tuturor nutrientilor in organism.
COMPOZITIEINGREDIENTE ACTIVE / 1 CAPSULA:OMEGA 3 1000mgULEI concentrat de PESTE (ansoa, sardina, macrou)din care EPA/ acid eicosapentaenoic 180mgdin care DHA/acid docosahexaenoic 120mgVitamina E 6 mg (*50)*Valori Nutritionale de referinta cf.
Acizi grasi nesaturati sunt implicati in metabolismul grasimilor.
Pestii: ansoa, sardina, macrou au o concentratie diversificata de acizi grasi esentiali nesaturati.
Acizii grasi OMEGA 3 nu pot fi sintetizati de catre organism si de aceea aportul lor prin dieta este necesar