opilaria este cea mai importanta etapa, in dezvoltarea si cultivarea pasiunilor, tocmai de aceea lectura nu ar trebui sa lipseasca din activitatile celor mici.
Pornind, de la o lectura a cartii, dumneavoastra in calitate de parinti le puteti explica si ii puteti indruma pe copilasi spre insusirea unor calitati si realizarea unor fapte bune.
.
Prin urmare, ,, Povestea omului de zapada’’ devine povestea preferata in perioada sarbatorilor, dar nu numai.
Cainele, pe vremea cand era tanar si ii bucura pe stapani, locuia in casa, avea mancare, caldura si se bucura de dragostea celor din jur.
Soba face parte dintr-o alta lume, la care Omul de zapada poate doar visa.
In paralel cu viata Omului de zapada, simbolizand viata omului cu suflet pur, ne este prezentata viata cainelui, care ilustreaza cum este tratat Omul in societate.
El se indragosteste de valvataia unei sobe, o dragoste fara speranta, deoarece conditia lui nu-i permite sa ajunga la ea.
Rapsunsul il puteti deduce inca titlu, dar, cu siguranta, randurile ce urmeaza si care rezuma continutul cartii, va vor oferi un raspuns mai exact.
Povestea omului de zapada are un fir narativ si un numar reprezentativ de personaje alegorice. In aceasta Poveste cele doua personaje principale au trairi asemanatoare oamenilor, iar intreaga natura este descrisa de parca ar fi desprinsa dintr-un basm:,, covorul de zapada ce invelea pamantul parea acoperit cu diamante ce sclipeau mai albe decat zapada insasi’’.
Omul de zapada de H C Andersen traieste intr-o lume limitata, curtea casei.
Poate va intrebati de ce.
Una dintre cele mai frumoase povesti ale omului de zapada, este cea a lui Hans Christian Andersen.
Omul de zăpadă de Hans Christian Andersen este una dintre cele mai cumparate carti de catre parinti, indeosebi in luna de iarna, dar nu numai.
Hans Christian Andersen are o intreaga colectie de carti a caror lectura ii incanta nespus pe micuti.,, Craiasa zapezii’’,,, Fetita cu chibrituri,,, Micuta sirena’’,,, Hainele cele noi ale împaratului’’,,, Ratusca cea urata’’,,, Degetica’’,,, Soldatelul de plumb’’,,, Cufarul zburator’’,,, Privighetoarea’’,,, Fata din soc’’,,, Printesa si mazarea’’,,, Klaus cel mic si Klaus cel mare’’ sunt doar cateva dintre cele mai cautate si cunoscute capodopere ale sale.
 
Există multe legende legate de aparitia omului de zapada, care este simbolul nelipsit al iernii.
In lumea celor mici, scrierile sale pline de farmec sunt foarte apreciate.
Alegerea de catre parinti a unor carti atractive din punctul de vedere al ilustratilor si, in egala masura, a continutului, este esentiala.
Hans Christian Andersen a fost un scriitor și poet danez, fiind renumit pentru basmele si povestirile sale pentru copii.
opilaria este cea mai importanta etapa, in dezvoltarea si cultivarea pasiunilor, tocmai de aceea lectura nu ar trebui sa lipseasca din activitatile celor mici