Descriere YEO:
Pe YEO găsești Omul tuturor. Monseniorul Octavian Barlea de la Vremea, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, Omul tuturor. Monseniorul Octavian Barlea si patimirile exilui romanesc 1946-1978 | Ion-Irineu Farcas din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Omul tuturor. Monseniorul Octavian Barlea
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 42.9 Lei
Caracteristicile produsului Omul tuturor. Monseniorul Octavian Barlea
- Brand: Vremea
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 19-11-2024 01:43:13
Comandă Omul tuturor. Monseniorul Octavian Barlea Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Omul tuturor. Monseniorul Octavian Barlea de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
La putin timp dupa trecerea la cele vesnice a Monseniorului
Octavian Barlea, in 5 aprilie 2005, esteticianul si prozatorul Titu Popescu – un apropiat al Sfintiei Sale inca din primul an al exilului sau munchenez 1 – scria in revista Vatra din Targu Mures: „Personalitatea Monseniorului
Octavian Barlea a intrat demult in constiinta diasporei romanesti ca un simbol cu puternice si definitive iradiatii semnificative. El a traversat categorii raspandite in Europa si America de romani traitori in afara granitelor tarii, ducandu-le mesajul cald al solidaritatii sufletesti, sprijinind acele idealuri pentru care o viata merita a fi traita si chiar jertfita. A dus pretutindeni mesajul unitatii noastre in cadrul marii familii a latinitatii, dar si cel al integrarii noastre in tarile de adoptiune […] Pe foarte multi i-a ajutat, la modul cel mai direct. Pe multi i-a salvat, cand se parea ca greutatile inceputului de viata noua pe pamant strain coplesesc si omul balanseaza primejdios pe marginea prapastiei […] A fost, cu alte cuvinte, un sfant al exilului, in acceptia de marca a valorii spiritului, tot asa cum folosise cuvantul ardeleanul Peter Neagoe despre Brancusi.”